superille uusi nimi

Aloittaja tomipöö, 13.07.12 - klo:19:08

« edellinen - seuraava »

tomipöö

tullu sellasta ilmi että keväisessä nimivaaleissa kun ei nimeä muutettu rokkirallista muuksi niin super luokan nimi voisi olla joku muu kun rokkirallin super.KOMMENTOIKAA nyt superin kuljettajat tähän niin otan asian puheeksi hallituksen kanssa sen perusteella mitä mieltä olette!!voitte myös soittaa mulle 0405553042.

Hauhau Kukko

Super rokki on hyvä,miksi muuttamaan...
Jos ranteet loppuu,paras siirtyä katsomoon...

Jussi69

vois muuttaa crossimaisemmaksi

Majanen

Koko hommalle uusi nimi olisi paikallaan että saataisiin lisää katsojia/osallistujia.... luokkana super toimiva mielestäni....

minnis

Munkin mielestä koko hommalle uusi nimi, mutta ehdottomasti vähintään superille oman nimi ja sarja. Voisi olla uskottavampi nimi, tiedän että rokkiralli ei ehkä
ole niin hiukutteleva esim. crossikuskeille tulla edes harjoittelemaan meidän kisoihin. Moni sekoittaa tänäkin päivänä rokkirallin romuralliin ja superin autoihin
on panostettu tänä päivänä sen verran, että ei ole mieltä ylentävää kun joku esim. tuttavapiiristä lohkaisee "sähän ajat sitä romurallia".

Myöskin superin sarjassa ajettavia ratoja voisi ehkä karsia, ei mentäisi ihan kaikille radoille noilla tämän päivän autoilla. Voisi olla ihan hyvin niin että jokin kisa
ajettaisiin vain vetareilla, kardaneilla, junnuilla ja leideillä.Swoop

#5
Henkilökohtaisesti en oikeastaan ole mitään mieltä mistään, mutta jos jollain napsahtaa päähän hölmömpikin idea uudesta nimestä, laittakaa ideat Tommipöölle menemään.
Jos saamme viisikin jonkinmoista ehdotusta, eihän sitä koskaan tiedä mikä helminimi Super-Rock luokalle saadaankaan aikaiseksi.
Kaikki sana ideatkin heittäkää vaan tulemaan, tuo Cross sana ehdostus on ihan jees  ;)
Miettikää sitä Rokkiralli asiaakin vielä, jos tulee jotain nasevaa mieleen...

Minä heitin jo omat ehdotukseni menemään, laitappa sinäkin omasi
Rokkiralli Ry - Tiedotus, Rokkiralli infosivujen ylläpito ja päivitys, Rokki- ja Romuralli foorumin ylläpito sekä rekisteröinnit. Nyt myös Rokkiralli Ry löytyy facebookista

swoop77(at)outlook.com

Mici

Miksipäs sitä muuttamaan. Ei se nimi lajia muuta mihinkään. Ehkä kannattaisi enemmän miettiä markkinointia ja lajin tunnetuksi tekemistä. Eipähän tartte nimestä kiistellä akk:n kanssa ja pysyvätpähän perässä et ketä jahtaavat. Ja tota ratajuttua en myöskään muuttas. toi oli hyvä muutos et annetaan pisteet vain toisesta viikonlopun kilpailusta.
Ehkä ajan ehkä en

Tappari


Omasta mielestäni uusi on aina hyvästä, ettei jäädä vanhaan kiinni. Perustelut nimen vaihtamiseen on mielestäni oikein hyvät.

Viitaten yhteen kannanottoon, niin kyllä rokkiralli ja romuralli on sekoitettu monen monta kertaa. Useimmiten juuri niin että rokkirallia luullaan romuralliksi. Toinen juttu: monesti kun sanoin, että ajan romurallia niin jengi luuli, että ajan jokkista.

Näin alle viiden minuutin miettimisen jälkeen nimessä voisi tulla esille se, että autoissa on kunnon tehot. Ei nyt välttämättä tehocrossi, mutta voimacrossi voisi olla parempi nimi tai voimaralli.

Joka tapauksessa kannattaa sitten tarkkaan selvittää nimi joka päätetään uudeksi nimeksi ettei sitä virallisteta ennen kun on selvitetty se kunnolla ettei hyppää kenenkään varpaille eli ettei samaa nimeä käytä joku firma tai vastaava taho.

P.S. Hyvä tomipöö!Walley

Kuka takaa että, katsojia alkaa virrata nimenvaihdoksen jälkeen. Rokkiralli nimi ei ole kummoinen mutta, ei ole kyllä jokamiehen luokkakaan. Ja en ole koskaan kuullut että nimeä oltaisiin vaihtamassa vaikka on nykyään todella kaukana jokamiehen harrastuksesta. Vanha tuttu nimi on parempi, kuin ruveta uutta markkinoimaan.

Meikäläinenkin olisi innokas nimen vaihtoon, jos joku pystyisi takaamaan että siitä on OIKEASTI jotain hyötyä. spekulaatiot osallistujien / katsojien lissääntymisestä on mielestäni haaveita.

Superin kuskeja nimi ei tietysti tue. Tomi Pöö toikin esille vuosikokouksessa tekemäni ehdotuksen, että superin miehet keksisisivät oman markkinointi nimen.

Tuota Romurallin ja Rokkirallin sekaantumista mietittiin aikoinaan paljon ja se on totta että ne sekaantuvatkin. Mutta niin sekaantuu samaan porukkaan jokkiskin, vaikka nimissä ei ole mitään samaa.


Ja eikö ole tärkeintä että harrastava porukkaa viihtyy. En todellakaan haluaisi niitä henkilöitä harrastuksemme pariin, jotka eivät tuon Rokkiralli nimen takia voi tulla ajamaan. Hiukan on ahdasmielinen ajatus joka ei kyllä lajin "rentoa" fiilistä ainakaan paranna.

Muutenkin yksittäisten kuljettajien mielipiteistä ykkösenä on huoli lajin fiiliksen tiukkaantuminen. Koko lajihan on syntynyt ihan muun kuin verisen kilvanajon tarpeesta. Nyt useampi on huolestunut, että suunta viime vuosina on väärä. Helppo on kannanottoihin yhtyä. Foorumilla on jatkuvasti vääntöä tuomioista , sääntö tulkinnoista yms. yms. Tuomiot on koventunut / lisääntyneet.

Ollaanko oikeasti menossa oikeaan suuntaan, jonka takana suurin osa harrastajista seisoo ??????

Pasi K

Nykyinen nimi on hyvä. Ei se vaihtamalla parane. Aikaisemmin oli vedottu siihen että rokkiralli sotketaan romuralliin, niin jos nimi muutetaan joksikin muuksi , rokkiralli tullaan sekoittamaan johonkin muuhun lajiiin. Ihmiset on vaan tälläisiä puusilmiä.
Maailma muuttuu. Minä en.

grimmen

Sheikki puhuu asiaa. Ei se nimenmuutos mitään auta. muutenkin superluokkaan osanottajia vielä vähän verrattuna vetari + kardaani. Lisäksi kuinka moni osallistuu superiin vain sen takia ettei tarvitse pelätä että joku ostaa auton pois, eli tietää ettei voi pärjätä mutta saa kuitenkin ajaa "kisaa". Muutenkin ne jotka ovat kiinnostuneet Sheikin keksimistä lajeista (romuralli + rokkiralli) osaavat kyllä erottaa ne toisistaan ja tunnistavat
ne,ja selvittävät mitä ne tarkoittavat,  ihan samoin kuin seipäänheitto tai keihäshyppy. Kunnioitetaan lajien "ISÄN" mielipiteitä, eikä tehdä mitään muutoksia .:D

dimitros

terve kaikkille rakkanille rokki ihmiselle ! nyt voitte lukea ulkomaalaisen puolen ehdotus. vaikka me muutetaan super luokka .esim.- hewi tripla super voima kuningas  j.n.e. - mun puolelta ei muutu mitää mihinkään.  samanlainen ystävälinnen varikko porukka, hyvät radat, hienot järjestajat, samat autot , sopiva budjetti. en kinnosta tietää kuka ja mitä kertoa mejan lajista ulkopuolelta. voin sanoa vain etta ROKKIRALLI RY  (sheikki ja jossu ) on mun toinen perhe! vaikka en ymmärää kaikki mitä he sanovat-mutta tiedän että se on asia... sanoin lisää että vaikka voittin jenkin crossisarja jussin kuusi ysin dexilla, autolla on oltava rokkirallin tarra! tä on mun mielipide .

P.S -1 - NYT EI PUHUTAAN SUOMEN KIELISEN TAIDOSTA...

P.S.-2  potkittin vaimo ja lapset lomareisulle tänä iltana-eli ilmainen majoitus helsingin jakomäella kerrostalon kolmiossa kaikille rokkarille joka mahtuu torstain asti.   

aina tejan dimitri!   

tomipöö

eihän meidän tarvii välttämättä koko nimeä vaihtaa,mut ei se oikein tunnu kivalle kun olet laittanu autoon useemman tonnin rahaa ja yrittäny vielä ajaa sillä kilpaa ja saanu jopa pokaalinkin,niin sit kun joku kysyy et mistäs tuo palkinto on ja rupeet puhumaan rokkirallista niin ihmiset kattoo hölmönä ja tuumaa et ai sitä ollaan soittajamiehiä minkäs bändikisan voitit..tai sitten luulevat et se on sellanen kisa missä ajetaan kännissä kilpaa.en ou ainut varmaan kelle näitä on sattunnu ja niinku sheikki sanokin tuos ylempänä,eriteltäs tai lisättäs superiin joku crossia muistuttava nimi.ja eihän se pahalle kuulosta joka luokan persiissä vaikka cross sana tai cross cup tai mitä nyt keksii kukakin!

Swoop

Lainaus käyttäjältä: tomipöö - 18.07.12 - klo:18:19
eihän meidän tarvii välttämättä koko nimeä vaihtaa,mut ei se oikein tunnu kivalle kun olet laittanu autoon useemman tonnin rahaa ja yrittäny vielä ajaa sillä kilpaa ja saanu jopa pokaalinkin,niin sit kun joku kysyy et mistäs tuo palkinto on ja rupeet puhumaan rokkirallista niin ihmiset kattoo hölmönä ja tuumaa et ai sitä ollaan soittajamiehiä minkäs bändikisan voitit..

Anteeksi todella asiaton välikommentti, mut nyt on pakko kyl sanoo, et nauroin täällä kyyneleet silmissä Tompan bändikilpailulle  ;D ;D ;D ;D
Anteeksi... köhköh
Rokkiralli Ry - Tiedotus, Rokkiralli infosivujen ylläpito ja päivitys, Rokki- ja Romuralli foorumin ylläpito sekä rekisteröinnit. Nyt myös Rokkiralli Ry löytyy facebookista

swoop77(at)outlook.com

AP

Olen ehdottomasti nimen vaihtamisen puolesta! Nykyinen on palvellut hyvin aikoinaan mutta uudistuminen ei todellakaan olisi pahasta!
Jospa lopettaisivat joka Rantasalmenkisan jälkeen Teostolta ottamaan yhteyttä. Jokakerta sama laulu.... Juu ei konserttitapahtuma vaan MOOTORIURHEILUTAPAHTUMA :D