Rokkirallifoorumi

ROKKIRALLI => Super Rock luokka => Aiheen aloitti: tomipöö - 13.07.12 - klo:19:08

Otsikko: superille uusi nimi
Kirjoitti: tomipöö - 13.07.12 - klo:19:08
tullu sellasta ilmi että keväisessä nimivaaleissa kun ei nimeä muutettu rokkirallista muuksi niin super luokan nimi voisi olla joku muu kun rokkirallin super.KOMMENTOIKAA nyt superin kuljettajat tähän niin otan asian puheeksi hallituksen kanssa sen perusteella mitä mieltä olette!!voitte myös soittaa mulle 0405553042.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Hauhau Kukko - 13.07.12 - klo:19:35
Super rokki on hyvä,miksi muuttamaan...
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Jussi69 - 13.07.12 - klo:20:19
vois muuttaa crossimaisemmaksi
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Majanen - 14.07.12 - klo:02:02
Koko hommalle uusi nimi olisi paikallaan että saataisiin lisää katsojia/osallistujia.... luokkana super toimiva mielestäni....
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: minnis - 14.07.12 - klo:08:03
Munkin mielestä koko hommalle uusi nimi, mutta ehdottomasti vähintään superille oman nimi ja sarja. Voisi olla uskottavampi nimi, tiedän että rokkiralli ei ehkä
ole niin hiukutteleva esim. crossikuskeille tulla edes harjoittelemaan meidän kisoihin. Moni sekoittaa tänäkin päivänä rokkirallin romuralliin ja superin autoihin
on panostettu tänä päivänä sen verran, että ei ole mieltä ylentävää kun joku esim. tuttavapiiristä lohkaisee "sähän ajat sitä romurallia".

Myöskin superin sarjassa ajettavia ratoja voisi ehkä karsia, ei mentäisi ihan kaikille radoille noilla tämän päivän autoilla. Voisi olla ihan hyvin niin että jokin kisa
ajettaisiin vain vetareilla, kardaneilla, junnuilla ja leideillä.


Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Swoop - 14.07.12 - klo:14:11
Henkilökohtaisesti en oikeastaan ole mitään mieltä mistään, mutta jos jollain napsahtaa päähän hölmömpikin idea uudesta nimestä, laittakaa ideat Tommipöölle menemään.
Jos saamme viisikin jonkinmoista ehdotusta, eihän sitä koskaan tiedä mikä helminimi Super-Rock luokalle saadaankaan aikaiseksi.
Kaikki sana ideatkin heittäkää vaan tulemaan, tuo Cross sana ehdostus on ihan jees  ;)
Miettikää sitä Rokkiralli asiaakin vielä, jos tulee jotain nasevaa mieleen...

Minä heitin jo omat ehdotukseni menemään, laitappa sinäkin omasi
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Mici - 14.07.12 - klo:16:10
Miksipäs sitä muuttamaan. Ei se nimi lajia muuta mihinkään. Ehkä kannattaisi enemmän miettiä markkinointia ja lajin tunnetuksi tekemistä. Eipähän tartte nimestä kiistellä akk:n kanssa ja pysyvätpähän perässä et ketä jahtaavat. Ja tota ratajuttua en myöskään muuttas. toi oli hyvä muutos et annetaan pisteet vain toisesta viikonlopun kilpailusta.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Tappari - 14.07.12 - klo:18:55

Omasta mielestäni uusi on aina hyvästä, ettei jäädä vanhaan kiinni. Perustelut nimen vaihtamiseen on mielestäni oikein hyvät.

Viitaten yhteen kannanottoon, niin kyllä rokkiralli ja romuralli on sekoitettu monen monta kertaa. Useimmiten juuri niin että rokkirallia luullaan romuralliksi. Toinen juttu: monesti kun sanoin, että ajan romurallia niin jengi luuli, että ajan jokkista.

Näin alle viiden minuutin miettimisen jälkeen nimessä voisi tulla esille se, että autoissa on kunnon tehot. Ei nyt välttämättä tehocrossi, mutta voimacrossi voisi olla parempi nimi tai voimaralli.

Joka tapauksessa kannattaa sitten tarkkaan selvittää nimi joka päätetään uudeksi nimeksi ettei sitä virallisteta ennen kun on selvitetty se kunnolla ettei hyppää kenenkään varpaille eli ettei samaa nimeä käytä joku firma tai vastaava taho.

P.S. Hyvä tomipöö!


Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Walley - 15.07.12 - klo:00:42
Kuka takaa että, katsojia alkaa virrata nimenvaihdoksen jälkeen. Rokkiralli nimi ei ole kummoinen mutta, ei ole kyllä jokamiehen luokkakaan. Ja en ole koskaan kuullut että nimeä oltaisiin vaihtamassa vaikka on nykyään todella kaukana jokamiehen harrastuksesta. Vanha tuttu nimi on parempi, kuin ruveta uutta markkinoimaan.

Meikäläinenkin olisi innokas nimen vaihtoon, jos joku pystyisi takaamaan että siitä on OIKEASTI jotain hyötyä. spekulaatiot osallistujien / katsojien lissääntymisestä on mielestäni haaveita.

Superin kuskeja nimi ei tietysti tue. Tomi Pöö toikin esille vuosikokouksessa tekemäni ehdotuksen, että superin miehet keksisisivät oman markkinointi nimen.

Tuota Romurallin ja Rokkirallin sekaantumista mietittiin aikoinaan paljon ja se on totta että ne sekaantuvatkin. Mutta niin sekaantuu samaan porukkaan jokkiskin, vaikka nimissä ei ole mitään samaa.


Ja eikö ole tärkeintä että harrastava porukkaa viihtyy. En todellakaan haluaisi niitä henkilöitä harrastuksemme pariin, jotka eivät tuon Rokkiralli nimen takia voi tulla ajamaan. Hiukan on ahdasmielinen ajatus joka ei kyllä lajin "rentoa" fiilistä ainakaan paranna.

Muutenkin yksittäisten kuljettajien mielipiteistä ykkösenä on huoli lajin fiiliksen tiukkaantuminen. Koko lajihan on syntynyt ihan muun kuin verisen kilvanajon tarpeesta. Nyt useampi on huolestunut, että suunta viime vuosina on väärä. Helppo on kannanottoihin yhtyä. Foorumilla on jatkuvasti vääntöä tuomioista , sääntö tulkinnoista yms. yms. Tuomiot on koventunut / lisääntyneet.

Ollaanko oikeasti menossa oikeaan suuntaan, jonka takana suurin osa harrastajista seisoo ??????
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Pasi K - 15.07.12 - klo:09:40
Nykyinen nimi on hyvä. Ei se vaihtamalla parane. Aikaisemmin oli vedottu siihen että rokkiralli sotketaan romuralliin, niin jos nimi muutetaan joksikin muuksi , rokkiralli tullaan sekoittamaan johonkin muuhun lajiiin. Ihmiset on vaan tälläisiä puusilmiä.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: grimmen - 15.07.12 - klo:11:37
Sheikki puhuu asiaa. Ei se nimenmuutos mitään auta. muutenkin superluokkaan osanottajia vielä vähän verrattuna vetari + kardaani. Lisäksi kuinka moni osallistuu superiin vain sen takia ettei tarvitse pelätä että joku ostaa auton pois, eli tietää ettei voi pärjätä mutta saa kuitenkin ajaa "kisaa". Muutenkin ne jotka ovat kiinnostuneet Sheikin keksimistä lajeista (romuralli + rokkiralli) osaavat kyllä erottaa ne toisistaan ja tunnistavat
ne,ja selvittävät mitä ne tarkoittavat,  ihan samoin kuin seipäänheitto tai keihäshyppy. Kunnioitetaan lajien "ISÄN" mielipiteitä, eikä tehdä mitään muutoksia .:D
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: dimitros - 15.07.12 - klo:20:22
terve kaikkille rakkanille rokki ihmiselle ! nyt voitte lukea ulkomaalaisen puolen ehdotus. vaikka me muutetaan super luokka .esim.- hewi tripla super voima kuningas  j.n.e. - mun puolelta ei muutu mitää mihinkään.  samanlainen ystävälinnen varikko porukka, hyvät radat, hienot järjestajat, samat autot , sopiva budjetti. en kinnosta tietää kuka ja mitä kertoa mejan lajista ulkopuolelta. voin sanoa vain etta ROKKIRALLI RY  (sheikki ja jossu ) on mun toinen perhe! vaikka en ymmärää kaikki mitä he sanovat-mutta tiedän että se on asia... sanoin lisää että vaikka voittin jenkin crossisarja jussin kuusi ysin dexilla, autolla on oltava rokkirallin tarra! tä on mun mielipide .

P.S -1 - NYT EI PUHUTAAN SUOMEN KIELISEN TAIDOSTA...

P.S.-2  potkittin vaimo ja lapset lomareisulle tänä iltana-eli ilmainen majoitus helsingin jakomäella kerrostalon kolmiossa kaikille rokkarille joka mahtuu torstain asti.   

aina tejan dimitri!   
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: tomipöö - 18.07.12 - klo:18:19
eihän meidän tarvii välttämättä koko nimeä vaihtaa,mut ei se oikein tunnu kivalle kun olet laittanu autoon useemman tonnin rahaa ja yrittäny vielä ajaa sillä kilpaa ja saanu jopa pokaalinkin,niin sit kun joku kysyy et mistäs tuo palkinto on ja rupeet puhumaan rokkirallista niin ihmiset kattoo hölmönä ja tuumaa et ai sitä ollaan soittajamiehiä minkäs bändikisan voitit..tai sitten luulevat et se on sellanen kisa missä ajetaan kännissä kilpaa.en ou ainut varmaan kelle näitä on sattunnu ja niinku sheikki sanokin tuos ylempänä,eriteltäs tai lisättäs superiin joku crossia muistuttava nimi.ja eihän se pahalle kuulosta joka luokan persiissä vaikka cross sana tai cross cup tai mitä nyt keksii kukakin!
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Swoop - 18.07.12 - klo:20:58
Lainaus käyttäjältä: tomipöö - 18.07.12 - klo:18:19
eihän meidän tarvii välttämättä koko nimeä vaihtaa,mut ei se oikein tunnu kivalle kun olet laittanu autoon useemman tonnin rahaa ja yrittäny vielä ajaa sillä kilpaa ja saanu jopa pokaalinkin,niin sit kun joku kysyy et mistäs tuo palkinto on ja rupeet puhumaan rokkirallista niin ihmiset kattoo hölmönä ja tuumaa et ai sitä ollaan soittajamiehiä minkäs bändikisan voitit..

Anteeksi todella asiaton välikommentti, mut nyt on pakko kyl sanoo, et nauroin täällä kyyneleet silmissä Tompan bändikilpailulle  ;D ;D ;D ;D
Anteeksi... köhköh
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: AP - 18.07.12 - klo:21:35
Olen ehdottomasti nimen vaihtamisen puolesta! Nykyinen on palvellut hyvin aikoinaan mutta uudistuminen ei todellakaan olisi pahasta!
Jospa lopettaisivat joka Rantasalmenkisan jälkeen Teostolta ottamaan yhteyttä. Jokakerta sama laulu.... Juu ei konserttitapahtuma vaan MOOTORIURHEILUTAPAHTUMA :D
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Walley - 18.07.12 - klo:23:11
tuohon teoston ahdisteluun auttaa kun laittaa lupaan oikeaan paikkaan rastit. Teostomaksun joutuu maksamaanaina kun yleisö tapahtumassa soitetaan tausta musiikkia. Ne ottaa jatkossakin yhteyttä, vaikka nimi olisi mikä tahansa.  :D
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: nikoL - 19.07.12 - klo:00:22
Lainaus käyttäjältä: tomipöö - 18.07.12 - klo:18:19
eihän meidän tarvii välttämättä koko nimeä vaihtaa,mut ei se oikein tunnu kivalle kun olet laittanu autoon useemman tonnin rahaa ja yrittäny vielä ajaa sillä kilpaa ja saanu jopa pokaalinkin,niin sit kun joku kysyy et mistäs tuo palkinto on ja rupeet puhumaan rokkirallista niin ihmiset kattoo hölmönä ja tuumaa et ai sitä ollaan soittajamiehiä minkäs bändikisan voitit..tai sitten luulevat et se on sellanen kisa missä ajetaan kännissä kilpaa.en ou ainut varmaan kelle näitä on sattunnu ja niinku sheikki sanokin tuos ylempänä,eriteltäs tai lisättäs superiin joku crossia muistuttava nimi.ja eihän se pahalle kuulosta joka luokan persiissä vaikka cross sana tai cross cup tai mitä nyt keksii kukakin!
ite en ainakaa oo nimen vaihdon kannalla.. jos rokkirallin mainetta haluaa kasvattaa ihmisten tietoisuuteen ni epäilisin että se tapahtuu markkinoinnilla. ihmisille yleensä pitää selittää asioita mitäne tarkottavat.niinku esim.naisille pitää montakertaa jankata kumpi on jarru ja kumpi kaasu  :D ei uus nimi heti tee lajista yhtään sen tunnetumpaa missäänpäin suomea.. ja tuossa textissä särähti korvaan serverran että ajaako joku sentakia tätä lajia että voi pokaalin voitettuaan olla tunnettu että kaikki tietää lajin mitä harrastat?omasta mielestä silloin pitäisi ajaa jotain muuta rallia esim mm tai sm:rallia. itse ainakin vaikka rahaa on upottanut useita tonneja autoon ni ei harmita yhtään jos joku vastaantulija luulee aluksi että olisin voittanu bändikisassa :D muista en tiiä mut mä ainakin harrastan lajia hyvän fiiliksen ja rennon ilmapiirin takia.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: MikkolaRacing - 19.07.12 - klo:19:07
Kenties uusia tuulia toisi se että painotettais kylteissä. Esim Rokkiralli ja Supercross jne... Monen varpaille varmaan astun mut tää on mun mielipide.  Itse myös saanut kommenttia romurallin ajosta Gt corollalla sun muuta...
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: J.Ahola - 09.08.12 - klo:03:20
Oon kanssa nimen vaihdon kannalla, nykyinen on ollut hyvä ja palvellut mainiosti. Nykyinen Superi on kasvanut/kehittynyt melkoisesti noista ajoista jolloin esim 1600cc kentti escortilla kerkesi kesä kapinoissa finaaliin. ;) Kenenkään suoritusta tai kalustoa yhtään väheksymattä. Porukka ympäri maan on selkeästi kiinnostunut superista, mutta superin sotkeminen romuralliin on valitettavaa ja sitä kuulee hyvin usein.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Räkis - 09.08.12 - klo:13:22
Mitä hyötyä on nimen vaihdosta jos uusi nimi viedään ihmisten tietoon yhtä hyvin kuin nykyinen...???

Mitäs jos joku rupeis miettii sitä että miten saadaan tämä laji  muidenkin kuin harrastajien tietoon ni ei välttämättä menis rokkiralli ja romuralli sekaisin... Nykyinen nimi on hyvä.....
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: tero84 - 09.08.12 - klo:16:00
Ei laji mihinkään muutu vaikka nimi vaihtuisikin nykyinen nimi on jo aika monen tiedossakin. Lajiin jos haluaa lisää katsojia ja kuljettajia niin tarvitsee muuttaa muutakin kuin nimeä. Itse olen kyllä nykyisen nimen kannalla.
Ps: kyllä tänäkin kesänä on kent moottorilla käytty pyttyjä pokkaamassa.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Edi - 09.08.12 - klo:18:44
Eihän superi olekkaan se ongelma tässä vaan rokkiralli nimenä, kannatan nimenvaihtoa koko sirkukselle. Jokin mikä olisi hieman nykyistä rokkirallia ennemän kunnioittava, esim X-rossi (kuullut ehdotuksena) tai mikä tahansa. Moni on varikolla supissut että olisivat saanneet sponssia eri tahdoilta kunnes ovat lajin nimen kuulleet. On aika ihmiset otta askel eteenpäin kunnioittaen menneitä.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: geton - 31.12.12 - klo:03:49
Ei tarvii mitään nimiä uusia. Kattelskaa poijaat autojenne ulkonäköö., jajoku sitte ihmettelee ku ei saa sponssia.   
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: hape.s - 31.12.12 - klo:23:48
Ei kai se nimi mitää miksikään  muuta, tukijoita on vaan tänä päivänä todella vaikea saada mihinkään. :(
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Walley - 01.01.13 - klo:05:52
Tukijoita saa ainoastaa erottumalla muista. Mulle tulee viikottain pyyntöjä lähteä Sponssaamaan milloin Poliiseja, milloin Palokuntaa, milloin koira ihmisiä, milloin kuulovammaisia, ja milloin mitäkin. Me lähdemme mukaan aika ajoin vaikka ei talous antaisikaan myöten. Mutta jokaisella kerralla joko kohde tai pyyntö tapa on erillainen kuin muilla.

Eli ei näin ; Olen Jamppa ajan Rokkirallia ja tarjoan teille fantastista näkyväisyyttä jonka jälkeen myyntinne lähtee jyrkkään nousuun. Laitan opel Corsa 1.2 tarrat molemmin puolin ´(että yleisö näkee ne oli sitten kummalla puolella rataa tahansa). Näistä unelma paikoista pyydääme vain 50e. Miltä kuullostaaa ?????
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Norrena - 01.01.13 - klo:21:32
Lainaus käyttäjältä: hape.s - 31.12.12 - klo:23:48
Ei kai se nimi mitää miksikään  muuta, tukijoita on vaan tänä päivänä todella vaikea saada mihinkään. :(

Sponsorien saamisen vaikeudesta kerrottakoon tämä esimerkki: Rokkirallin alkuaikoina TV2 teki johonkin urheiluohjelmaan lajiesittelyn rokkirallista. Allekirjoittanut oli TV jutun yhteyshenkilönä ja autoani käytettiin esimerkkinä kuinka rokkiralliauto poikkeaa tavallisesta autosta. Siispä tiesin, että autoni tulee näkymään pätkän TV:ssä, joten lähdin firmoihin kiertämään ja kertomaan lajista ja tulevasta TV näkyvyydestä. Lupasin yrityksille, jotta jos yrityksenne nimi ei näy selkeästi TV-lähetyksessä, mitään ei tarvitse maksaa. Ainoastaan selvästi näkyvä TV mainos huomioidaan. Ohjelma lähetettiin 2 kertaa.
Lopputulos: kierrettyäni noin 40 yritystä, ketään ei kiinnostanut. Vain oma silloinen työnantajani tarttui tilaisuuteen (kiitos siitä) ja oli hyvin tyytyväinen kun aivan pikkurahalla sai firman nimen näkyviin TV:ssä.

Nimenvaihdos ei minun mielestä auta yhtään lajin rahoittajien etsimisessä. Myönnän, että Super rock tai Rokkiralli ei ole paras mahdollinen nimenä, mutta kun sitä on jo yli 10 vuotta markkinoitu näillä nimillä, niin hieman hölmöä olisi ottaa uusi nimi ja aloittaa markkinointiyö alusta.
Sponsseja kyllä löytyy lajille kun lajille, kunhan katsomot on täynnä ihmisiä. (siis niitä jotka sitten käyttävät sponsorien tarjoamia palveluja) Niin se menee kaikissa lajeissa. Miksi edes lähteä sponsoroimaan, kun autot ajelee radalla tyhjille katsomoille? Ei yrittäjän kassakone siitä kisan jälkeisillä viikoilla kilise.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: RokkiSiili - 18.02.14 - klo:03:56
Tervehdys, Super Rokki sais huomiota ihan eri malliin jos kisoja oisi mahdollista järjestää myös enempi etelämmäksi. Nettiautossa kun katsonut myytäviä Superin kortin omaavia autoja niin etenkin sisustat oleet hirveen näköisiä ja eikä ulkonäollisesti lippu ollut kovin korkealla. tuo keltainen 3 bemari edustaa hyvin superin tasoa mitä sen pitäisi olla. Siisti päältä ja sisältä, sekä voimaa kivasti. toki myös etelässä ois kuskeja varmaan kohtuudella saatavissa mukaan?
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: Walley - 19.02.14 - klo:01:50
Etelässähän kisat pääsääntöisesti onkin. Tammisaari, Kouvola, Heinola, Sipoo tälläkin hetkellä ja lähes kaikki muutkin kisat on Jyväskylän alapuolella.
Otsikko: Vs: superille uusi nimi
Kirjoitti: RokkiSiili - 19.02.14 - klo:21:48
 ;D Aa okei, ehkäpä kesä kalenteri näyttää jo paremmalta. Harmi mikä talvi paljon kisa peruutuksia kun ei ole lunta eikä jäätä. :( Kouvolan rata on kyllä hieno, odotan kovin että pääsis superin lähtöön mukaan.  ;D