superille uusi nimi

Aloittaja tomipöö, 13.07.12 - klo:19:08

« edellinen - seuraava »

Walley

tuohon teoston ahdisteluun auttaa kun laittaa lupaan oikeaan paikkaan rastit. Teostomaksun joutuu maksamaanaina kun yleisö tapahtumassa soitetaan tausta musiikkia. Ne ottaa jatkossakin yhteyttä, vaikka nimi olisi mikä tahansa.  :D

nikoL

Lainaus käyttäjältä: tomipöö - 18.07.12 - klo:18:19
eihän meidän tarvii välttämättä koko nimeä vaihtaa,mut ei se oikein tunnu kivalle kun olet laittanu autoon useemman tonnin rahaa ja yrittäny vielä ajaa sillä kilpaa ja saanu jopa pokaalinkin,niin sit kun joku kysyy et mistäs tuo palkinto on ja rupeet puhumaan rokkirallista niin ihmiset kattoo hölmönä ja tuumaa et ai sitä ollaan soittajamiehiä minkäs bändikisan voitit..tai sitten luulevat et se on sellanen kisa missä ajetaan kännissä kilpaa.en ou ainut varmaan kelle näitä on sattunnu ja niinku sheikki sanokin tuos ylempänä,eriteltäs tai lisättäs superiin joku crossia muistuttava nimi.ja eihän se pahalle kuulosta joka luokan persiissä vaikka cross sana tai cross cup tai mitä nyt keksii kukakin!
ite en ainakaa oo nimen vaihdon kannalla.. jos rokkirallin mainetta haluaa kasvattaa ihmisten tietoisuuteen ni epäilisin että se tapahtuu markkinoinnilla. ihmisille yleensä pitää selittää asioita mitäne tarkottavat.niinku esim.naisille pitää montakertaa jankata kumpi on jarru ja kumpi kaasu  :D ei uus nimi heti tee lajista yhtään sen tunnetumpaa missäänpäin suomea.. ja tuossa textissä särähti korvaan serverran että ajaako joku sentakia tätä lajia että voi pokaalin voitettuaan olla tunnettu että kaikki tietää lajin mitä harrastat?omasta mielestä silloin pitäisi ajaa jotain muuta rallia esim mm tai sm:rallia. itse ainakin vaikka rahaa on upottanut useita tonneja autoon ni ei harmita yhtään jos joku vastaantulija luulee aluksi että olisin voittanu bändikisassa :D muista en tiiä mut mä ainakin harrastan lajia hyvän fiiliksen ja rennon ilmapiirin takia.

MikkolaRacing

Kenties uusia tuulia toisi se että painotettais kylteissä. Esim Rokkiralli ja Supercross jne... Monen varpaille varmaan astun mut tää on mun mielipide.  Itse myös saanut kommenttia romurallin ajosta Gt corollalla sun muuta...

J.Ahola

#18
Oon kanssa nimen vaihdon kannalla, nykyinen on ollut hyvä ja palvellut mainiosti. Nykyinen Superi on kasvanut/kehittynyt melkoisesti noista ajoista jolloin esim 1600cc kentti escortilla kerkesi kesä kapinoissa finaaliin. ;) Kenenkään suoritusta tai kalustoa yhtään väheksymattä. Porukka ympäri maan on selkeästi kiinnostunut superista, mutta superin sotkeminen romuralliin on valitettavaa ja sitä kuulee hyvin usein.

Räkis

Mitä hyötyä on nimen vaihdosta jos uusi nimi viedään ihmisten tietoon yhtä hyvin kuin nykyinen...???

Mitäs jos joku rupeis miettii sitä että miten saadaan tämä laji  muidenkin kuin harrastajien tietoon ni ei välttämättä menis rokkiralli ja romuralli sekaisin... Nykyinen nimi on hyvä.....

tero84

Ei laji mihinkään muutu vaikka nimi vaihtuisikin nykyinen nimi on jo aika monen tiedossakin. Lajiin jos haluaa lisää katsojia ja kuljettajia niin tarvitsee muuttaa muutakin kuin nimeä. Itse olen kyllä nykyisen nimen kannalla.
Ps: kyllä tänäkin kesänä on kent moottorilla käytty pyttyjä pokkaamassa.

Edi

Eihän superi olekkaan se ongelma tässä vaan rokkiralli nimenä, kannatan nimenvaihtoa koko sirkukselle. Jokin mikä olisi hieman nykyistä rokkirallia ennemän kunnioittava, esim X-rossi (kuullut ehdotuksena) tai mikä tahansa. Moni on varikolla supissut että olisivat saanneet sponssia eri tahdoilta kunnes ovat lajin nimen kuulleet. On aika ihmiset otta askel eteenpäin kunnioittaen menneitä.

geton

Ei tarvii mitään nimiä uusia. Kattelskaa poijaat autojenne ulkonäköö., jajoku sitte ihmettelee ku ei saa sponssia.   

hape.s

Ei kai se nimi mitää miksikään  muuta, tukijoita on vaan tänä päivänä todella vaikea saada mihinkään. :(

Walley

Tukijoita saa ainoastaa erottumalla muista. Mulle tulee viikottain pyyntöjä lähteä Sponssaamaan milloin Poliiseja, milloin Palokuntaa, milloin koira ihmisiä, milloin kuulovammaisia, ja milloin mitäkin. Me lähdemme mukaan aika ajoin vaikka ei talous antaisikaan myöten. Mutta jokaisella kerralla joko kohde tai pyyntö tapa on erillainen kuin muilla.

Eli ei näin ; Olen Jamppa ajan Rokkirallia ja tarjoan teille fantastista näkyväisyyttä jonka jälkeen myyntinne lähtee jyrkkään nousuun. Laitan opel Corsa 1.2 tarrat molemmin puolin ´(että yleisö näkee ne oli sitten kummalla puolella rataa tahansa). Näistä unelma paikoista pyydääme vain 50e. Miltä kuullostaaa ?????

Norrena

#25
Lainaus käyttäjältä: hape.s - 31.12.12 - klo:23:48
Ei kai se nimi mitää miksikään  muuta, tukijoita on vaan tänä päivänä todella vaikea saada mihinkään. :(

Sponsorien saamisen vaikeudesta kerrottakoon tämä esimerkki: Rokkirallin alkuaikoina TV2 teki johonkin urheiluohjelmaan lajiesittelyn rokkirallista. Allekirjoittanut oli TV jutun yhteyshenkilönä ja autoani käytettiin esimerkkinä kuinka rokkiralliauto poikkeaa tavallisesta autosta. Siispä tiesin, että autoni tulee näkymään pätkän TV:ssä, joten lähdin firmoihin kiertämään ja kertomaan lajista ja tulevasta TV näkyvyydestä. Lupasin yrityksille, jotta jos yrityksenne nimi ei näy selkeästi TV-lähetyksessä, mitään ei tarvitse maksaa. Ainoastaan selvästi näkyvä TV mainos huomioidaan. Ohjelma lähetettiin 2 kertaa.
Lopputulos: kierrettyäni noin 40 yritystä, ketään ei kiinnostanut. Vain oma silloinen työnantajani tarttui tilaisuuteen (kiitos siitä) ja oli hyvin tyytyväinen kun aivan pikkurahalla sai firman nimen näkyviin TV:ssä.

Nimenvaihdos ei minun mielestä auta yhtään lajin rahoittajien etsimisessä. Myönnän, että Super rock tai Rokkiralli ei ole paras mahdollinen nimenä, mutta kun sitä on jo yli 10 vuotta markkinoitu näillä nimillä, niin hieman hölmöä olisi ottaa uusi nimi ja aloittaa markkinointiyö alusta.
Sponsseja kyllä löytyy lajille kun lajille, kunhan katsomot on täynnä ihmisiä. (siis niitä jotka sitten käyttävät sponsorien tarjoamia palveluja) Niin se menee kaikissa lajeissa. Miksi edes lähteä sponsoroimaan, kun autot ajelee radalla tyhjille katsomoille? Ei yrittäjän kassakone siitä kisan jälkeisillä viikoilla kilise.

RokkiSiili

Tervehdys, Super Rokki sais huomiota ihan eri malliin jos kisoja oisi mahdollista järjestää myös enempi etelämmäksi. Nettiautossa kun katsonut myytäviä Superin kortin omaavia autoja niin etenkin sisustat oleet hirveen näköisiä ja eikä ulkonäollisesti lippu ollut kovin korkealla. tuo keltainen 3 bemari edustaa hyvin superin tasoa mitä sen pitäisi olla. Siisti päältä ja sisältä, sekä voimaa kivasti. toki myös etelässä ois kuskeja varmaan kohtuudella saatavissa mukaan?

Walley

Etelässähän kisat pääsääntöisesti onkin. Tammisaari, Kouvola, Heinola, Sipoo tälläkin hetkellä ja lähes kaikki muutkin kisat on Jyväskylän alapuolella.

RokkiSiili

 ;D Aa okei, ehkäpä kesä kalenteri näyttää jo paremmalta. Harmi mikä talvi paljon kisa peruutuksia kun ei ole lunta eikä jäätä. :( Kouvolan rata on kyllä hieno, odotan kovin että pääsis superin lähtöön mukaan.  ;D