sääntö ehdotus kardaaneille sekä äänestys

Aloittaja pirhonen, 22.05.12 - klo:11:13

« edellinen - seuraava »

pitäisikö sääntöjä muuttaa  ko asiassa

ei
50 (58.8%)
kyllä
35 (41.2%)

Äänestäjiä yhteensä: 54

pirhonen

ois paljon kivempi ostella  ja kauppailla noita autoja kisoissa kun ne vois ajella kärrille ilman  ihmeempiä tankki,akku jne virityksiä. kun muuttas noita sääntöjä et autosta saa ottaa myyntitilanteessa ainoastaan  penkin  ja vyöt  sekä vaihtaa alle renkaat jotka mahtuu pyörimää ja kestää ilmaa!!

myyntihintaa vois vaikka nostaa kardaaneissa pelkästään tolla sääntömuutoksella  esim.550-600€  

mut kardaaneiden myyntihintaa ois  nostettava muutenkin  koska ei ole noita aihioita enää saatavana halvalla   eikä saa rakennettua autoa 500€ saati allekkaa   tai kohta on volvo ja bmw luokka

geton

500 € on ihan sopiva hinta kartaanille. Eihän näilä mitään pisnestä kummiskaan tehdä ? Siinä pirhonen on ihan oikeessa ,että renkaat kyll pitäs pyäriä kunnolla alla.

toini

samaa mieltä olen siinä että kaikkiin myyntiluokan autoihin pitäisi jättää se irto tankki ja pumppu. ei tarttis aina väsää niitä uusiks.

vannika

Penkki, vyöt, ratti ja renkaat saa ottaa pois, tilalle joku ratti ja renkaat ja hinta edelleen 500€. Helppoa ja yksinkertaista jää turhat purkamiset ja rakentelut pois...tätä mieltä mie oon... ;)

Willep

Mielestäni tankit ja pelit ja pensselit saa jäädä, mutta hintaa olis nostettava vaikka reilumminkin, esim. 750e.
Eli äänestän jaa, näillä reunaehdoilla... Asiasta voisi ehkä keskustella enemmänkin, jonka johdosta äänestys vaihtoehdoissa olisi voinut olla enemmänkin vaihtoehtoja... Ei muuteta, muutetaan hinnan muutoksella, muutetataan samalla hinnalla tms.

jiioo77

vanha sääntö ihan ok,ja hintakin kohillaan eli äänestin EI

timi

olen myös sitä mieltä että tankki jäisi myytäävään autoon, ei kai niissä niin suuria eroja ole, tankki ku tankki. muuten vois ottaa entiseen malliin renkaat ratin yms yms..   koskien myös vetareita otsikosta huolimatta.

hape.s

Kymmenessä vuodessa kaikkien hinta taso on noussut reilusti (sähkö,bensa,rauta....), rokki auton hinta pysynyt samana! Ja samat autot tuntuu pyörivän kisoissa ku mitä 5 vuotta sitte eikä uusia paljonkaa tule mukaa lisää verrattuna vuosien taakse. Ja nämä vanhat ritsat alkaa olee melko väsyneitä koreiltaa ni ihan turvallisuuden takia olen hinnan nostamisen kannalla jos vaikka uusia koppeja alkas tulee reilummin. Saatan jopa itse tehdä hetken mielihäiriössä jokusen jos hinta nousee vähintää pari sataa. Tankin ja akun kun kerran laitaa kunnolla kiinni ni kyllä olis hyvä kun ne kulkis auton mukana.

darra.fi

Tankki sais jäädä paikalleen...akun vois ottaa pois...autonhinta vois sit olla esim. 600 euroa...

Gamala

Myynti hinta 500 on ok.. Ettei ala tulee raha rikkaiden laji... Mutta noi hilpetöörit sais jäädä autoon,  vain penkki, vyöt ratti ja renkaat olisi henk.kohtaisia niin ok.

Norrena

Jokkiksesta voi katsoa mitä seuraa, kun myyntihintaa nostetaan. 80-luvulla jokkisautot oli 70-luvun autoja, 90-luvulla jokkisautot oli 70-luvun autoja ja 2000-luvulla jokkisautot on edelleen 70-luvulta. Ainoa ero vaan se, että ne kulkee vuosikymmenestä toiseen aina vaan kovempaa, mitä enemmän on myyntihintaa. Eikä ne autojen korit vuosikymmenten käytössä parane.
Kardaaniautojen perusongelma on se, että mikään autotehdas ei ole tehnyt pieniä takavetoisia autoja 30 vuoteen, joten ei niitä voikaan olla enää helpolla mistään saatavissa. Eikä myyntihinnan nosto muuta tuota faktaa mihinkään.

Jürgen

Tuohon tankkiasiaan sen verran että jos se tankki jää autoon myytäessä niin monikaan ei siihen panosta yhtään enempää kun on pakko. Silloin mennään helposti yli sitä missä aita on matalin (ellei nurin) ja saattaa olla turvallisuusriski käytettäessä huonoja materiaaleja ja tarvikkeita.
Kuljettaja S48

ISO-G

Samaa mieltä hape.s kanssa,edullisia KUNNON aihoita vaikeampi löytää.Eikä ne kaaretkaan ilmaisia ole,varsinkaan jos joutuu ulkopuolisella teettämään.Ei kaikilla ole hitsaustaitoja ja laitteita taivuttamiseen ja kiinnilaittamiseen.Akku ja tankki sais kulkea auton mukana.

J.Ahola

Oon kyllä Hapen kanssa samaa mieltä. Hintaa ois nostettava! Uusia autoja ei oo tullu kisoihin entiseen malliin ja osa vanhoista kopeista on kyllä jo ehtoon puolella, no osallistuja määrätkin on kyllä laskenu jostain -06-09 tasosta, ehkä siinäkin on osa syy. Ja jos akku ja tankkikin pitäs autoon jättää, eikä hintaa nosteta ni mikä järki siinä on!? Tuskin kukaan tekee hyvää kardaani autoa 500 eurolla.

J.Ahola

Lainaus käyttäjältä: Jürgen - 24.05.12 - klo:21:13
Tuohon tankkiasiaan sen verran että jos se tankki jää autoon myytäessä niin monikaan ei siihen panosta yhtään enempää kun on pakko. Silloin mennään helposti yli sitä missä aita on matalin (ellei nurin) ja saattaa olla turvallisuusriski käytettäessä huonoja materiaaleja ja tarvikkeita.


Kyllä siinä tulis käymään just näin. Nurkista kerättäs kaikki vanhat pa*kat missä vaan pensa pysyy sisällä ja akuksi sellanen "herkku" mikä ei ilman startteria puhu mitää.