Heips kaikki ladyt ja myös muut :)

Aloittaja K.Kotko, 22.03.14 - klo:18:43

« edellinen - seuraava »

K.Kotko

 Olisi pienimuotoinen keskusteluaihe ja tämä ei ole mennyt eteenpäin vielä kenellekään päättäjälle joten saa avautua, mutta kauniisti, kiitos!!
Tuossa pienellä poppoolla mietimme kuinka lady-kuljettajien autojen myynti olisi jatkossa inhimillistä, kun niitä ilmeisesti alkaa mennä kaupaksi jo ensimmäisen kisan jälkeenkin muihin luokkiin. Koska tähänkin luokkaan on tullut jo hieman "kovempia" autoja ja ladyt itse ovat olleet niitä hampaat irvessä rakentamassa lastenhoidon yms. asioiden lomassa niin ovat meille vähän niin kuin omia "lapsia"... Joten olisiko seuraava esimerkki ideana mahdoton?
Ladyen autoja voisi ostaa ainoastaan lady-kuskit ellei omistaja halua laittaa yleiseen myyntiin. Jos lady ajaa jossain muussa luokassa olevan kanssa samalla autolla niin silloin menee yleiseen myyntiin.
ps. Poistakaa jos on mielestänne turha aihe tänne :)

tellu

Varmasti ihan aiheellinen ehdotus, koska lady kuskeilla on pääsääntöisesti ongelmallisempi tuo osallistuminen ja uuden auton rakentaminenkin vaatii ulkopuolista apua. Esimerkkinä L3 joka menetti viisi autoa noin vuoden aikana ja omilla käsillä ja vuorotöillä ilman ulkopuolista apua uuden auton tekeminen olisi ollut mahdoton paikka. Yksistään auton saaminen kisakuntoon ja kisapaikalle on yksinäiselle leidikuskille melkoinen ponnistus.

Rallisatiainen

Kannatetaan! Jos tällä saadaan ladyjä lisää viivalle, niin sehän olisi erinomainen asia.
PUKE

waz2010

Myös täältä iso peukku tälle idatukselle. Hyvä idea ja toivottavasti otetaan käyttöön.

pirhonen

Mitäpä se rajoittaa et ladyt vaan saa ostaa?? Eiköhän niitä naisia löydy jotka ostaa muille   tai sit tulee yhteen kisaan  leidejä paljon eri tiimeistä ja saavat osto oikeiden ja kappas  sit uudella säännöllä voi pyyhkiä per*että.  Ei tule ko. Ehdotus toimimaan!!

Mici

Ja toki myös säännöt on samat kaikille eli arvon Ladyt voi ostaa muista luokista.
Ehkä ajan ehkä en

K.Kotko

Kiitos keskusteluun osallistuneille :)
Sellainen lisäsääntö olisi edelliselle ongelmalle mietittynä, että kyseinen auto pitäisi olla tietyt määrät nähtävillä ladyissä seuraavissa kisoissa. Ja siinä vaiheessa vielä auton entinen omistaja joka siihen panosti oman turvallisuutensa vuoksi, voi ostaa autoa helpommin takaisin itselleen mikäli näin haluaa.
Esim. Jos määrä olisi kaksi kisaa niin autoahan ei voi vielä ensimmäisen kisan jälkeen laittaa yleiseen myyntiin vaan silloin se pysyy vielä ladyille myynnissä ja sitä voi hyödyntää ainoastaan naiset :)
Mutta kuten mainitsin tämä on vain yksi ehdotus parannuksille.
ps. Meillä on minun turvallisuus huomioituna sekä kaariputkissa että muissakin virityksissä :)

pirhonen

Kukas kieltää katsastamasta uutena autona uuteen luokkaan? Eikös tästä ole joskus aikaisemminkin väännetty ja  todettu et ei vaan toimi  moiset säännöt . Eikä ketään voi pakottaa ajamaan ostamallaan autolla seuraavissa kisoissa jne..

K.Kotko

Eikä ketään voi pakottaa ostamaan ladyjen autoja  :P Ilmeisesti hyvän maun raja tässäkin lajissa on hukassa ja pahoitetaan toisten mieliä ihan sillein kun siltä tuntuu... Taidanpa tuoda rellun takaisin radalle ja ajella vaan sillä niin eipähän ainakaan teille kelpaa  :(

pirhonen

Onhan superi missä ei tarttee myydä autoa :)

Juha Ratilainen


Tasa-arvoisessa Suomessa kun ollaan niin jatketaan normaalisti, sehän se lajin suola on et auto voi mennä. Miksi hyysäämään ketään?
Team Hardcore Heinola
SöPö V154

jiioo77

kyllä niitä autoja siinä lasten vahtimisen,töissä käynnin ja nurmenleiikkuun lomassa tekee ukotkin(huomioitavaa tosin et ennemmin ne sen rytön itelle parsii kasaan ku emännälle).ja saahan ladyt ostaa muistaluokista niitä autoja tilalle.lajiin kuuluu et ne vehkeet voi vaihtua niin ei niihin kovin kannata rakastua....

A.N

Itse olen sitä mieltä, kyseinen idea ei toimis. Mutta semmosta ehottasin, jos autolla ajetaan molempina päivinä esim. lady ja vetarit (la, su), niin auto ei olisi myynnissä vasta, kun sunnuntaina. Koska varsinkin jos lady luokassa lauantaina myydään auto, niin on todella vaikea saada ostettua auto sunnuntaille.  :)

Turaaja

#13
No tämä taas tekis sen porsaan reiän,että kyseinen auto ilmoitetaan molemmille päiville,mutta "teknisten" ongelmien takia ajetaankin jollai ihan muulla sunnuntaina.Eli saadaan auto suojattua ilmaiseksi.

pirhonen

Mutta jos auto ei myydä samana päivänä niin se ei ole reilua  et autoa haluavan pitää tulla seuraavanakin päivänä toiselta puolelta suomea sitä yrittämään ostaa