Kuivaniemen varikko???

Aloittaja Taku, 29.06.10 - klo:16:21

« edellinen - seuraava »

Taku

Mielessä välkkyy kysymyksiä Kuivaniemen kisan järjestäjille varikkoalueella majoittujia varten:
Onko varikolla saatavissa vettä, sähköä, millaset saniteettitilat ym.
Vastauksia toivoopi varmasti me kaikki "etelästä" tuleva rokkisjengi, jotta osaamme pakata näin kaiken tarvittavan mukaan.  ;D ;D ;D
Kouvolan seudun rokkiralliharrastajat ry:n pj

jone y

taitaa olla parasta kun soittaa heittola jukka tai tuija, kemi sieltä selviää parhaiten

ROKKA

Moriens rokkisjengi !  :) ;)  :D

Hyvä että kysyitte varikkoalueesta, tilannehan on sellainen että koko rata-alue on valmistunut noin vuosi sitten, radalla on ajettu kansalline jm kisa ja jässärit, itse varikko on sorapintainen, puhdasta vettä ei ole, eikä vielä sähköäkään, elikkä kunnallistekniikka on vielä kesken, joten ne ihmiset jotka yöpyvät ,varautukaa näihin pieniin puutteisiin. Muuten paikka rauhallinen,yksi poro voi tulla makkaranpaisto kaveriksi (vaaraton heppu)
saniteetti tiloja on 2kpl vanhankansan hyysiköitä ja 2kpl uudempaa vuosimallia  kemiallinen WC. Kuivaniemen keskustaan on noin 7 km jossa on paikallinen "ostoskeskus" jonne on ilmoitettu väkiluvun lisääntyvän. Kylänpinnasa myös Nesteen huoltsikka. Niin ja tärkeää ottakaa mukaan sääski myrkyt ja mömmöt niitä tarvii.
  Jos joku sattuu tulemaan  vatkuttimella " son helikopteri "  Kuivaniemen moottoriurhelukeskuksessa on kenttä.

TERVETULOA !!!

tellu

Hieno havainto toi helikupterikenttä, koska Rikkiralli kuskithan on sen verran vakarasta väkee et kulkee kisamatka helikoptereilla ja suihkareilla ja varsinainen kalusto kisapaikoille kuljetetaan rekkakaravaanina.

salo

NO VOI VITTU... eikö sinnee mahukkaan laskeutumaan airbussilla >:(

Tom Speedo

Onneksi Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen niin ei noita hyttysiäkään ole niin hirveästi  ;D
Mutta on niitä joskus ihan haitalle asti, varsinkin metsikköisissä kisapaikoissa. Olisikohan tämmösistä laitteista apua hyttysongelmaan?
http://www.mosquitomagnet.fi/?sivu=tuotteet&sub=defender
http://www.mosquitomagnet.fi/?sivu=tuotteet&sub=independence

Ei muutakuin järjestäjä hyttysmagneetti ostoksille ja tuo sinne varikolle muutamaksi päiväksi päälle niin eiköhän siellä sitten voisi bikineissäkin kisoja seurata  ;) . Sehän on lupaillut lämpöisää +26C säätä lauantaille.

salo

eihän siitä ajamisesta tule mitään jos radanvarrella naiset bikineissään läpsuttelee mäkäräisiä toisistaan :o

Gamala

#7
Lainaus käyttäjältä: tellu - 29.06.10 - klo:23:47
Hieno havainto toi helikupterikenttä, koska Rikkiralli kuskithan on sen verran vakarasta väkee et kulkee kisamatka helikoptereilla ja suihkareilla ja varsinainen kalusto kisapaikoille kuljetetaan rekkakaravaanina.
Tellu ei muuten pahasti mennyt metsään kato kun tämä lady saapuu lentokoneella mekaanikon kanssa  ;D mutta vain ouluun asti vuokra autolla loppu matka ;D Ja koe kuski Kaitsu ajaa yhdistelmän  ;)
Ja sitten luksus asunto-auto ducato on yö paikkana  ;D Tai teltta... häämatkat saattaa olla joskus pelottavia  ;D