Risteilykyyditys kimpassa

Aloittaja K.Kotko, 30.08.18 - klo:16:43

« edellinen - seuraava »

K.Kotko

Hei
Risteily ajankohta näyttäis olevan päätetty joten nyt laitan kyselyn bussimatkasta. Viime vuonna saimme bussimatkan onnistumaan hyvin niin onko halukkaita tämän vuoden meno-paluu kyyditykseen 4-tien varrelta? Viimeksi lähtöpiste oli Kanavuoren ABC, mutta tarvittaessa saadaan vaikka Hirvaskankaalta kyyti lähtemään. Lisätietoja saa kysymällä 😊
Laittakaa tekstiviesti tai soitto nro 0503272822 alustavasta lukumäärstä, kuinka monta teiltä olisi kyytiin lähdössä. Lopullisen määrän kysyn vielä vastaajilta erikseen 14.9 mennessä.
Hinta määräytyy lähtijöiden mukaan. Viime vuonna hinta oli 20€ tienoilla (tarkkaa summaa en muista 😄)

K.Kotko

Tässä tietoa ilmoittautuneille:
*Bussi lähtee asemapaikalta 11.30 (Te kenen kanssa etukäteen jo sovittiin täältä lähtö)
*Lähtö
ABC KANAVUORI 11.50
*Lähtö
TEBOIL LEIVONMÄKI 12.40
*Lähtö
MATKAKEIDAS VIERUMÄKI 14.45
*Saapuminen satamaan n. 17.00
Matkakeitaalla pidetään pidempi tauko, että kuski saa ajoajat kuntoon. Siinä voi samalla syödä ja hörppiä kahvia rauhassa.
Luultavasti kuski pysähtyy matkalla lisäksi pariin kertaan pienelle happihyppelylle (hermosavuille) ja rakkojen tyhjennykseen, koska kahvihan pistää nesteet liikkeelle... 😅
Allekirjoitutan taas kaikilla linja-autoon tulevilla paperin. Eli jokainen pitää itse huolen ettei siellä hajoteta tai sotketa mitään ja jos jotain tapahtuu on tekijät itse korvausvelvollisia aiheuttamistaan vahingoista.
Kyydityksen maksu
FI3652320220023302 Heidi Ahonen-Kokko
15€ / henkilö
Laitathan vaikka tekstiviestin maksun suorituksesta, kiitos.