Joutsan sakkolenkin paikka

Aloittaja Hauhau Kukko, 30.07.18 - klo:07:54

« edellinen - seuraava »

Mihin sakkolenkin ajavat haluaisivat sakon tänä vuonna?

A. Vanha paikka pääsuoran päässä soralla.
28 (75.7%)
B. Lähtösuoralla asfaltilla?
9 (24.3%)

Äänestäjiä yhteensä: 36

Hauhau Kukko

Jos äänen antas vaan ne jotka lenkin kiertää. Järjestäjä päättää loppupelissä mihin sijoittuu...
Jos ranteet loppuu,paras siirtyä katsomoon...

MS-Racing

Jos sama kun viime vuonna niin lähdöstä suoraan meno pitää kieltää.

Mici

A ja jos lähdöstä ei saa mennä suoraan niin ajetaan kierros enemmän. En näe mitään syytä kieltää lähdöstä menemistä kun tilanne on kaikille sama. Se ekana valitseva voi halutessaan ottas uloimmankin linjan. Lähtö on valintoja täynnä ruutulipulle saakka
Ehkä ajan ehkä en

s40racing

Vähemmän tulee kolareita jos lenkki on asfaltilla. Sunnuntaiksi sisään menoa vaikeutettiin viimevuonna ja etu pieneni. Ainahan ekana valitseva yrittää hyötyä. Sora osuus tietysti tasoittaisi teho eroja autoissa.

tk-racings48

se viimevuoden lenkki oli niin epäreilu kun voi olla.jos sen pääsi lähdöstä suoraan ajamaan niin muilla ei ollut mitään jakoa

Mici

#5
Ei siinä oo mitään epäreilua. Se ei takaa että pärjää jos ajaa sen ekana, rittää kun on yks hitaampi edessä. Riittää kun ajaa riittävän kovaa ekat kierrokset ja käy lenkillä viimeisellä kierroksella. Toi muutos ei oo hyvässä paikassa kun ei oo kunnon mahdollisuutta käydä lähdöstä siellä. Kaikilla kierroksilla pitää olla mahdollisuus lisälenkkiin . En haluu itte ahtautuu sinne sillon ku puolet autoista on siellä. Jos on vain mahdollista kahdella kierroksella niin aika moni ajaa sen samalla kierroksella. Sit pitäs mun mielestä lisätä kierroksia...
Niin olikos se viimevuonna sama kuin toi A vaihtoehto?
Ehkä ajan ehkä en

the pora

kyllä viime vuonna oli suuri etu päästä suoraan lähdöstä sakolle!toisaalta se olis hyvä siinä asfaltilla,mutta pitäis saada hitaammaksi meno sinne.perinteinenkin on vähän per*eestä,kun ei oikeen näe rataa tulevia.

MS-Racing

Hyvin se vanha on toiminu monta vuotta. Viime vuotinen oli epäreilu siitä ei päästä mihinkään ja sen totesi jopa yleisö.

Jürgen

#8
Kyllähän sinne "vanhalle"sakollekin voi halutessaan ajaa suoraa lähdöstä. Se ei vaan sorapintaisena tahdo kestää, vielä kun automäärät superissa koko ajan nousevat ja nyt ladytkin sen ajavat. Lisäksi sieltä ulostulo ohjautuu mielestäni liikaa normaalia kierrosta ajavien ajolinjalle, jota "uudelta"sakkolenkiltä tulevilla ei tapahdu.

Se "uusi"sakkolenkki kestää asfalttipintaisena mutta jos sitä hieman lyhennettäisiin niin että sisäänmeno olisi esim. 5-10m viimevuotista kauempana lähtöviivasta niin sinne suoraan lähdöstä ajavan etu hieman vähenisi ja kierrokselta sinne ajava ei joutuisi ihan niin paljoa koukkaamaan oikealle sisään ajaessa.

Kyllä mielestäni viimevuonna oli kuitenkin ne nopeimmat autot siellä kärjessä vaikka kuinka olisi päästy suoraan lähdöstä sinne sakolle  ;)
Kuljettaja S48 ja V151  kaudella 2023

MS-Racing

https://youtu.be/0mY5L97AtQg
Siinä esimerkki minun ja selanderin väliltä mikä etu kun toinen  menee suoraan.

Jürgen

#10
Niin, kumpi voitti  ;)

Lisäksi Mikohan olisi voinut valita toisena pakkansa valitsevana kuskina radan heti Selanderin vierestä. Näitä on tosin nyt ihan turhaa enää vatvoa...
Kuljettaja S48 ja V151  kaudella 2023

Mici

Eikös siellä kysytä et A vai B vaihtoehto. Ne näkyy kartalla fasessa
Ehkä ajan ehkä en

Tavikainen

Ja ilmeisesti kahta puolta kierrosta ajetaan ja lopussa lisätään.

Junnut ja Leidit kanssa äänestämään
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing

Jürgen

Jos ajettaisi kumpanakin päivänä eri lisälenkki niin olisi vertailukohdat seuraavaa vuotta varten...
Kuljettaja S48 ja V151  kaudella 2023

Jürgen

No, miten oli lisälenkki mielestänne?  Omasta mielestäni oikein toimiva.

Kuljettaja S48 ja V151  kaudella 2023