Volvo 460 ei käy kunnolla

Aloittaja A.N, 02.06.14 - klo:22:35

« edellinen - seuraava »

A.N

Elikkäs kyseinen volvo 460 ei kierrä kun 4500rpm. Auto käy todella nätisti 4500 asti, mutta sen jälkeen ei muuta ku rötää. Koneena on 2litranen nelipiste ruisku. Autoon on vaihdettu virranjakajankansi, pyörijä, tulpat, tulpanjohdot, map anturi, kampiakselin asentotunnistin, sytytyspuola, lambda anturi, polttoainesuodatin ja monet muut on mitattu että toimii. olisiko hyviä ideoita kun itseltä ne on loppunu jo ajat sitten. Autolla pitäisi ajaa Karstulassa jos vaan saadaan toimiin. ???

Rallisatiainen

Eihän ole tehty muutoksia esim. nokka-akseliin? Me menimme vaihtamaan kireämmän nokan B230F:ään ja laitetta ei saatu toimimaan millään konstilla kunnolla. Ja kun auto saatiin kiertämään puhtaasti, ei härveli jaksanut mennä mihinkään vaikka kiersi vakiokiekkamittarin pohjaan.

Mikäli autoa ei ole muutettu, olisiko mahdollista mitata polttoainepumpun tuotto ja paine? Meillä yksi ruisku-Mersu oli toimivinaan, mutta prötäsi isommilla kiekoilla. Vaivaan auttoi uusi polttoainepumppu, jossa oli riittävän korkea paine. Toinen vaihtoehto voisi olla sitten joko ruisku- tai sytkäboksi.
PUKE

Jürgen

Mikäli auto on yksijohtoisella lambda-anturilla niin varmista pakoputken maadoitus, myös nokka-akselin ajoitus kannattaa katsoa...
Kuljettaja S48 ja V151  kaudella 2023

Rallisatiainen

Lainaus käyttäjältä: Jürgen - 03.06.14 - klo:09:04
myös nokka-akselin ajoitus kannattaa katsoa...


Tämä on hyvä ohje!  :P
PUKE

A.N

Nokka-akselin ajotus on tarkistettu. Eikä olla muutettu mitään. Täytyy tarkistaa bensa pumppu ja boksi

Jürgen

tuossa nokka-akselin ajoituksessa tärkeä vaihe on myös tarkistaa kampiakselin YKK-merkin paikkansa pitävyys, ei olisi ensimmäinen kerta kun tuo merkki on "vähän" pielessä  ;)
Kuljettaja S48 ja V151  kaudella 2023

_Kake_

itellä oli volvo 360 vikana että ei ottanu kierroksia kuin 5500rpm ja loppukulku siihen, vikana oli ilmämäärämittari.