Volvo 230F prötää, ehdotuksia?

Aloittaja Rallisatiainen, 15.05.14 - klo:18:46

« edellinen - seuraava »

Rallisatiainen

Pitäisi Pieksämäellä saada tuo perhefarkku viivalle, mutta kun ei sitä vaan saa käymään enää mitenkään. Kyseessä 240 Volvo 230F-ruiskukoneella. Eli auto röpöttää yli 2000 kierroksilla, välillä ei käy edes tyhjäkäyntiä ja satunnaisesti toimii lähes normaalisti. Vaikuttaa vahvasti sähkövialta, sillä polttoainetta ainakin saa kun tulpat ovat mustat. On vaihdettu jakaja, jakajan kansi, tulpan- ja puolanjohdot, puola, bensanpaineensäädin jne. jne. ja aina röpöttää.

Koneeseen vaihdettiin hiukkasen kireempi nokka, mutta tämä ei voi olla selittävä tekijä, koska satunnaisesti toimii lähes normaalisti. Ehdotuksia?
PUKE

Panu

Nyppää imusarjan alta lämpöanturin liitin irti ja pistä käymään. Onko vaikutusta? Jossei, niin anturi sökönä ja saa liikaa bensaa.
S72

Rallisatiainen

Pääsee testaamaan vasta lauantaina, mutta kokeillaan. Kiitoksia ehdotuksesta.
PUKE

Rallisatiainen

Jako hampaan pielessä! No, pääsee kisaan mukaan (toivottavasti).
PUKE

tikkku


Rallisatiainen

#5
Voiko tuo murheenkryyni nyt edes palaa pilalle? Huono kokko oli, kai siitä auton vielä tekee. Pitää tutkia tilannetta kunhan saa pestyä jauhesammuttimen töhnät pois... joskus...

Kiitos vielä kovasti sammuttimesta. Tulevaisuudessa pitää ottaa omaankin varikkotarpeistoon mukaan!
PUKE

Saku Saarela

On tosi ikävää että autosi on syttynyt palamaan ja on melkein yhtä ikävää että siihen on jouduttu käyttämään jauhesammutinta.Sammuttimen jauhe,lienee soodaa,tuppaa hapettamaan kaikki mahdolliset sähköliitokset,joten ne kannattaa käydä tosi huolella läpi kun kasailet autoasi uudelleen,muuten voi mystisiä käyntihäiriöitä löytyä nykyistä enemmän..Sitten vielä tuohon nokan/hihnan ajoitus asiaan,en tiedä onko autossasi laskettu kansi,mutta sen verran olen oppinut eräältä jokkisharrastaja kaveriltani,että jos Volvon kantta laskee reilusti,niin oma nokkahihna ei tahdo kiristyä riittävästi alkuperäisellä kiristimellä,lääkkeeksi tähän käytetään Fordin jakohihnaa,joka on samalla jaolla,mutta hampaan lyhyempi.Toivottavasti näistä ideoista on edes  jotain hyötyä.