uusista säännöistä

Aloittaja pirhonen, 10.12.13 - klo:22:18

« edellinen - seuraava »

Swoop

#15
Noniin, puretaas vähän tätä tekstiryöppyä...
Pyrin siis heiluttamaan nyt valkoista lippua teille kaikille, enkä ajamaan vain omaa asiaani tässä. Huomioikaa tämä kun luette kirjoitukseni, kiitos


Sääntökokouksessa päätetyt asiat;
Sääntökokouksessa päätetyt asiat tulevat esille, kun pöytäkirjan tarkastajat ovat käyneet paperit läpi ja allekirjoittaneet ne, ei ennen sitä.
Päivitykset tulevat eriteltynä foorumiin Kisainfot 2014- alaisuuteen (Tein jo valmiiksi sille osion...)

Hallituksen omavaltaiset päätökset?;
Nyt haiskahtaa siltä, että Pirhosen Artolle on jäänyt pahasti hampaan koloon vain ja ainoastaan tämä autonmyyntihinta asia, ei niinkään sääntökokouksessa muut päätetyt asiat. Puhuimme myös tästä asioiden jälkipuimisesta foorumissa ja tässähän me taas olemme, puimassa asioita jälkikäteen foorumilla. Jokaisella paikalla olijalla oli mahdollisuus pyytää puheenvuoroa, joita kyllä pyydettiinkin muissakin asioissa, ei ainoastaan autonmyyntihinta osiossa, jonka aikana ei kyllä kukaan tainnut keretä edes puheenvuoroa pyytää, koska joka kolmannella oli suu auki samaan aikaan ja jokainen halusi tuoda oman kantansa asiaan hyvinkin kärkkäästi esiin.
Tosiasiahan on se, että jos äänestetään yhdestä asiasta ja äänestystilanne menee hyvinkin tasan elikkäs n. puolet on vastaan ja n. puolet kannattaa, ei lopullinen päätös voi kaikkia paikallaolijoita miellyttää eikä tilannetta paranna kokouksen jälkeen asiasta nariseminen yleisellä osiolla foorumissa muutaman päivän jälkeen. Se ei aja yhteisen harrastuksemme asiaa eikä se ei vaikuta kokouksissa päätettyihin asioihin millään tavalla. Se ainoastaan tuo eripuraa välillemme, joka taas on ihan turhaa. Jokainen meistä harrastaijista pääasiassa kuitenkin haluaa vain harrastaa, toiset harrastaa voitosta kun taas toiset harrastaa adrenaliinin ja hauskanpidon takia.  :)

Valtakirjat;
Mitä minä olen nyt kokouksissa istunut useammankin vuoden kuuntelemassa tai sihteerin paikalla, en muista olisiko valtakirjaa käytetty niinkään lisä-äänenä mihinkään, lähinnä valtakirja on annettu henkilöltä, jonka kuuluisi olla kokouksessa mutta on itse estynyt tulemaan paikalle ja hän on antanut tiimin toiselle jäsenelle valtakirjan päästäkseen paikalle... Voi olla että olen täysin hukassa, mutta näin olen itse asian ymmärtänyt, kuitenkaan koskaan aikaisemmin ei ole tarvinnut niistä papereista alkaa tappelemaan vaan sulassa sovussa olemme saaneet kokouksemme aloitettua ja lopetettua, eikä jälkipyykkiä moisista ole tarvinnut käydä kertaakaan.

Oma henk.koht. käyttämä pyheenvuoroni nyt;
Ja mitä minun sanomisiin Arto tulee, se on aivan totta enkä häpeä tunnustaa sitä. Kuten yritin "heleällä äänelläni" jossain vaiheessa käyttää puheenvuoroani autonmyyntihinnasta, kunnes Arto, sinun äänesi kantautui huoneen toisesta päästä ja puhuit päälleni, asia liittyi juurikin tuohon että ehkäpä kaikilla ei ole vain laittaa sitä 600e autoon ja ehkä sitten vielä sitä 100e niihin arpoihin... Ja mitä itse rakentamiselle tulee, ei minulla ole paikkaakaan missä rakentaa sitä autoa... Tämä on tosiasia, johon en voi olla puuttumatta omalla osallani ja luulisin etten ole kuitenkaan ainut?

Aloitin harrastamisen aikoinaan, koska minulla oli silloin siihen varaa, en tarvinnut lisenssiä eikä autokaan maksanut "paljoa", huoltomies minulla jo tuossa vieressä olikin. Tällä hetkellä hinta alkaa karkaamaan käsistä ja valitettavasti se on vain niin, että minä, alempivastaava henkilö joudun sanomaan sitten hyvästit näinkin rakkaalle ja tärkeälle harrastuksellemme kuin tämä rokkiralli on mm. minulle ollut.  :(

Ja mitä muihin rokkiralli asioihin tulee, teen kyllä kaikkeni omasta puolestani että tämä harrastusmuoto tulee jatkumaan, mutta turhia syytöksiä en aio selkä suorana vastaan ottaa.

Voisimmeko nyt lopettaa nämä jälkikäteen asioiden puimiset, kokoukset meni jo? Jokaisella paikalla olijalla oli puheenvuoro oikeus.
Ja muistutan taas, että asioista voi keskustella ilman kirosanoja ja nälvimisiä! Olemmehan me kuitenkin pääosin aikuisia, eikö vain.  :)

-Swoop-

Rokkiralli Ry - Tiedotus, Rokkiralli infosivujen ylläpito ja päivitys, Rokki- ja Romuralli foorumin ylläpito sekä rekisteröinnit. Nyt myös Rokkiralli Ry löytyy facebookista

swoop77(at)outlook.com

kilkki86

myynti hinnaks se 700e ni jää meijän rakentamille autoille oikein jopa kunnolla voittoa,heh tästähän tulee koht mulle bisnes ;D ;D ;D...

kilkki86

lopettakaa noi narinat OIKEESTI TOSTA MYYNTI HINNASTA JA AJAKAA VAIN KOSKA MEILLE ON ANNETTU SIIHEN EDULLINEN MUOTO.... jokainen joka oikeesti osaa tehdä itse tekee sen auton alle 600e jos vai haluaa,on kyse sit kardaani tai vetari autosta ni sen pa*kan parsii kyl ilman et ottaa takkii mut jos haluaa OIKEESTI viilata ja työntää rahaa noihin vehkeisii ni työntäköö ja olkoo hiljaa.... mulla täl hetkel pihal yks 626 mazda minkä ostin 300e ni kertokaa miten saan sen ylittää myynti hinnan kun sse on valmis... auto 300e kaaret 100e tankki 30e bensa pumppu 50e polykarponaatti 50e päävirta katkasin 20e  siis tekee yht 550e koko auto.....nii ja jää viel sähkö laskuukin rahaa 50e... :o :o :o :o :o :o :o :o

Tavikainen

Pöytäkirjat tulevat aikanaan tänne näkyviin.
Kukaan ei tee työkseen Rokkiralliin liittyviä asioita, vaan omalla vapaa ajallaan.
Yrittäkääpäs muistaa se asia.
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing

Tavikainen

Selvittelin sen valtakirja episodin.

Rokkiralli Ry:n sääntöjen perusteella valtakirjaa voi käyttää Hallituksen jäsen (kilpailujen järjestäjä) jos hän itse on estynyt tulemaan kokoukseen, hän voi valtuuttaa valtakirjalla toisen henkilön edustamaan itseään Rokkiralli Ry:n kokouksessa.

Sääntökokous ei ole Rokkiralli Ry:n pakollinen eikä virallinen kokous.
Hallitus voi keskuudessaan päättää sääntöasiat, eli kilpailujen järjestäjät.
Harrastajille kuitenkin annettu mahdollisuus vaikuttaa sääntöihin.
Sääntökokouksessa jokaisella paikalla olevalla harrastajalla on yksi ääni.

Tämmöisen vastauksen sain puolueettomalta ihmiseltä kun selvitettiin
hänen kanssaan näitä asioita.

terv. Tavikainen
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing

Jürgen

Jokohan pian saataisi ne sääntöpäivitykset julkaistua kun ekat kisatkin alkaa lähestyä. Kai siellä jotain uutta asiaakin saatiin päätettyä.
Kuljettaja S48

Tavikainen

Taidetaan ottaa uudet muutokset käyttöön kesäkaudella....
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing

Mici

Lainaus käyttäjältä: Tavikainen - 07.01.14 - klo:22:57
Taidetaan ottaa uudet muutokset käyttöön kesäkaudella....


ÖÖÖÖÖ

Kun aina peräänkuulutetaan selkeyttä ja rehellisyyttä, pidetään kokouksia ja äänestetään niin ekös hinnan korotuksiaki vois siirtää tuleville kausille vai onko päätöksillä enää mitään virkaa?

Ilman aihettamatta pahaa verta tai muita juttuja niin eikös säännöt päätetä kokouksessa ja kaudeksi kerrallaan tai niinhän mä oon luullu  :o
Ehkä ajan ehkä en

Walley

kesäkaudesta kesäkauteen. Joskus tuo sääntökous on ollut vasta juuri ennen ekoja kisoja jollei jopa sen jälkeen.

Corleone

Tota sen verran on kyl pakko ihmetellä että siis oikeestikko kesäkaudesta kesäkauteen???

Siis autot maksaa talvikisoissa 50€ vähemmän?
Ovisssa tarvii olla ne umpinaiset metalliset levyt vasta kesällä, talvella saa olla tai olla olematta?
Kesäkauden avauskisan jälkeen pisteet lasketaan myyntiluokissa enää kymmenestä kisasta+tammisaaresta?

Onks tossa nyt mitään järkeä??? Kysyy useampi epätietonen Lappeenrannasta.
Team Tapis

Vord Escort S119

Support KTR - Karvaturpa Reisinki

Mici

Säännöt on sääntöjä ;D
Ehkä ajan ehkä en

ISO-G

Eiku ne on nykyään niin salaista tietoa että ei niitä julkaista :o väännetään mielummin niistä säännöistä täällä eri keskusteluiden yhteydessä...ei voi ku ihmetellä ;D

Tavikainen

#27
Voidaan aloittaa vaikka heti tältä kellon lyönnillä uudet säännöt.
Niitä ei ole vielä tarkastettu täysin kun sain se vasta toissapäivänä puhtaaksi kirjoitettuna.
Mulle aivan sama, mutta yhtään narinaa ja murinaa en kuuntele jos et ole kerinnyt autosi ovea muuttamaan kauden
ensimmäiseen kilpailuun!!!!!!!!!!!!!!

Perjantai iltana laitan sääntökokouspöytäkirjan näkyviin kun saan siihen tarkastajilta vastauksen.


Tavikainen
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing

Tavikainen

SÄÄNTÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA

Aika                                     07.12.2013 klo.14:00

Paikka                                   Hemgorden, Sipoo


Läsnä:

Jani Tavikainen, Sinikka Irri, Hannu Paananen, Petri Suutarinen, Arto Leino, Stig Malmsten, Kari Leino, Nina Corander, Jyrki Vilenius, Joona Hämäläinen, Toni Lindström, Manu Koskinen, Jani Lindström, Arto Pirhonen, Sari Mäkilä, Matti Metsäoja, Mika Simpura, Toni Heinonen, Timo Heinonen, Christian Nyberg, Christian Jensen, Fredrik Lindström, Toni Nurminen, Jukka Kiminki, Juha Hannula, Fredrih Nyström, Toni Rask, Sebastian Ewalds, Sebastian Holmström, Matts Holmström, Satu Voutilainen, Aleksi Vilkman, Kati Kivistö, Erika Vilkman, Atte Lehtiranta, Esa Lehtimäki, Mira Heikkilä, Perttu Vidqvist, Panu Vidqvist1.Kokouksen avaus

Yhdistyksen puheenjohtaja Tavikainen avasi kokouksen kello 14.25.

2.Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri

Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Jani Tavikainen ja sihteeriksi Sinikka Irri.

3.Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

Valittiin kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Edi Ewalds, Sheikki Laakso, Ari Varpenius ja Arto Leino.

4.Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi, lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5.Hyväksytään kokouksen työjärjestys

Asialista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.


6.Sääntötarkennus kuljettajan ovi

Päätettiin tarkentaa kuljettajan ovea koskevaa sääntöä:
Jos ei alkuperäinen, yhtenäinen oviverhoilu paikalla, on tämä korvattava yhtenäisellä 0,5mm metallilevyllä. Kiinnitys vähintään 20 poraruuvilla tai popniitillä.

7.Kuljettaja

Ei lisättävää tai muutettavaa.


8.Osallistumismaksut kaudelle 2014

Osallistumismaksut pysyy samana.

Käteismaksu myös mahdollinen kisapaikoilla.

Osallistumismaksun hyvityksistä:
Maksetun osallistumismaksun hyvitys käytettävä saman vuoden aikana
Kaksi viimeistä kisaa, hyvitys voidaan käyttää seuraavana vuonna.

9.Turvallisuus

Ei lisättävää tai muutettavaa.

10.Autot

Superin autojen kunnon oltava edustuskelpoinen. Otetaan tiukempi linja katsastuksessa.

11.Kilpailunumerot

On saatava huomattava muutos autojen numerointiin.

Numerot auton sivuilla: korkeus oltava vähintään 20,0 cm

Numeroiden erotuttava pohjasta, selvä tausta.

Tuulilasin numeroiden oltava myös näkyvät ja oltava 10,0 cm korkeat.

Epäselvistä numeroista seuraa hylkäys tai ajokielto.
12.Ajaminen

Myyntiluokka:

Ajetaan talvisarja erikseen. (Talvisarjan mestari) Talvisarjan pisteet ovat voimassa myös kesäkaudella.

Kauden aikana pisteitä lasketaan 10 parhaimmasta sijoituksesta + Tammisaaren kisasta.
   
13.Sanktiot / tuomarilinja

        -Aasitarrat
      Otetaan tarrat kypäristä pois, mutta autoissa pysyy.

-Erä keskeytetty ja erässä on hylyn saaneita.     
Erän keskeytysvaiheessa jo hylyn saaneet eivät pääse osallistumaan uusinta erään.

-Junnujen ajamiseen kiinnitettävään enemmän huomiota.
Junnuluokassa otetaan kosketuskielto voimaan uudestaan.
Oma-ajolinja pidettävä jatkossa.

14.Liput

Otetaan valkoinen lippu käyttöön: hitaasti liikkuva ajoneuvo radalla.
Poistetaan sininen lippu käytöstä.

15.Autojen myyntihinta

Autojen myyntihinta nostettu 650€. Ensi vuonna uusi äänestys. Ensi vuonna päätetään myös pidetäänkö sama hinta kolme vuotta vaiko viisi vuotta.

Valtakirjoilla ei voi antaa ääntä sääntökokouksessa. Jos harrastaja haluaa äänensä kuuluviin, on paikalle tultava itse.

16.Myyntitilanteessa saa autosta poistaa


Autot myyntitilanteessa rahat oltava "taskussa". Raha vaihtaa samantien omistajaa.

Autokauppa on pitävä ja pysyvä, ei peruutuksia kauppoihin.

Myyjän velvollisuus kertoa vikalista ostajalle. Ostaja pyytää toimistolta listan.17.Katsastus

Katsastus kerran vuodessa, useampia pistokatsastuksia vuodessa.
Tarvittaessa joukkokatsastuksia useimmin.


Uudet myyntiluokan autot saa kopion katsastuslomakkeesta
kilpailujen jälkeen tai postissa ja seuraavassa kisassa saa virallisen katsastuskortin.
   

18.Palkitseminen

Ei lisättävää, eikä muutettavaa.


19.Muut asiat

Ei muita asioita


20.Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16.45.

Jani Tavikainen            Sinikka Irri
puheenjohtaja            sihteeri
Pöytäkirjantarkastajat:______________________      _____________________________
Sebastian Ewalds            Ari Varpenius______________________      _____________________________
Sheikki Laakso            Arto Leino
Jani Tavikainen
Rokkiralli Ry:n Puheenjohtaja
Kukko Racing

Juha Ratilainen


Kohta 16 vikalista?? Siis kerrottava jos jotain vikaa autossa?
Team Hardcore Heinola
SöPö V154