Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
11.04.21 - klo:17:00
 
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6   Siirry alas
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lajin tulevaisuus!  (Luettu 43980 kertaa)
kilkki86
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 44Profiili
« Vastaus #15 : 19.10.12 - klo:22:11 »

lintti kaksi olutta juoneena  mut toi jatkuva valitus alkaa ärsyttää.. Pusu
tallennettu
salo
Kuskit
Täysjäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 165Profiili
« Vastaus #16 : 20.10.12 - klo:06:44 »

älä kilkki välitä näitä nipottajia on jokapuolella jos ei radalla niin jossain haaskalla. pidetään renkaat auton alapuolella niin hyvin se menee Iskee silmää
tallennettu
hape.s
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #17 : 20.10.12 - klo:07:25 »

Korjataa vielä pyynnöstä että ITÄ-HÄMEEN rokkiralli porukalta ne rahat viety.
tallennettu
Mici
Kuskit
Seniori
*
Poissa Poissa

Viestejä: 387Profiili
« Vastaus #18 : 20.10.12 - klo:09:02 »

Itse en koe tota 60 ekee kalliina. Kaikki harrastukset maksaa ja toi taitaa olla pienin yksittäinen kulu tän harrastuksen tiimoilta mun osalta. Yleensä se ei riitä edes matkoihin käytettyyn polttoaineisiin. Harrastan tätä suurelta osin hyvän porukan ansiosta. Nyt kun seuraa tätäkin keskustelua tulee ajatelleeksi, että mikä ihme on saanut jengin näin valittavalle kannalle. Tuntuu et joka asiasta pitää valittaa. Mielestäni tämä on tehty kuitenkin edulliseksi lajiksi kaikille. Toki superiin voi satsata melkoisesti. Miettikää valittajat mitä tulee lisäkustannuksia jos aletaan vaatii ajopuvut, tulen kestävät kalsarit, leimassa olevat penkit ja vyöt, hanssit sun muut vermeet. Tai sammutus järjestelmät. Miettikää hyvät ihmiset mistä ollaan voitu jo säästää. Menkää säätökokoukseen ja vaikuttakaa asioihin. Säännöt on sääntöjä, harrastajat ovat ne luoneet ja harrastajat voi niitä myös muuttaa. On hyvä että asioista keskustellaan mut senkin voi tehdä asiallisesti. Miks pitäs aiheuttaa pahaa verta harrastuksen ympärille. Ei kai ole tarkoitus et jos jokkis porukka on hajonnu ni meidän pitäs seurata esimerkkii ja tehdä sama? Sellanen synnyttää eripuraisia kuppikuntia ja lopulta on sit sama kun lyödään kaikki hanskat tiskiin ja lopetetaan koko touhu. Iloista mieltä peliin ja yritetään viedä lajia yhdessä eteenpäin. Itselleni en ole tehnyt tästä mitään pakkopullaa vaan kiertelen radalla omaksi ilokseni ja joskus jopa päässy lähdön maaliin asti.  Hymyilee leveästi Tsemppiä miehet, naiset, tytöt ja pojat. Ja vielä kiitos kaikille kuluneesta kaudesta.
tallennettu

2021 superia pikkuaudilla
emppu
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 30


vahva kestää!!!


Profiili
« Vastaus #19 : 20.10.12 - klo:11:29 »

olen valmis maksamaan isompiakin osallistumis maksuja jos pääsisi pöristeleemään enemmän isoilla moottori radoilla! esim. samoilla kuin autocrossia ajetaan!

ois makiaa laskea leviää kylki myyryä koval kyywillä superi pirssillä!
tallennettu
NinnuL1
Konkari
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 705Profiili
« Vastaus #20 : 20.10.12 - klo:12:03 »

Parissa kisassa järjestämässä olleena, pari sanaa...

Ymmärrän, että 60e on iso raha, sillä saa nykyään melkein 3 laatikkoa keskiketterää kaupasta.
Mutta, onhan pari pikku kulua siinä kisan laitossa.
Juuri tuo ratavuokra, ambulanssi ja palokunta ne isoimmat.
Toiset radat vaativat, mikäli lipunmyynti on, (taas lisää ihmisiä) on paikalla oltava esim. lääkäriambulanssi. Lääkäri ottaa 150e/h plus verot ja siihen se ambulanssi päälle. Lisäksi tietty määrä järjestysmieskortin omaavia henkilöitä. Eli kun lipunmyynti monessa paikassa jätetään pois, on se puhtaasti kustannustehokas syy.

Ja kun miettii esim Tammisaaren kisaa, joka on yleensä hyvin vähällä automäärällä, täytyy nostaa hattua porukalle joka vuodesta toiseen järjestämisen ilosta ja rakkaudesta lajiin kisan laittaa kuntoon.
On ihan eri asia saada ihmiset Kouvolaan ja Joutsaan kuin Tammisaareen.
Se, että me päästään se 3 lähtöä ajamaan, on moni ihminen uhrannut siihen pyyteetöntä vapaa-aikaa ilman rahallista korvausta useita tunteja. Jopa päiviä. Olisi varmaan jokaisella muutakin tekemistä, kuin olla 2 päivää vesisateessa lipun varressa, kun muut ajaa. Oma ajo usein jää silloin kun on se kisa järjestettävänä.

Ja mielestäni jokaisella kuskilla on mahdollisuus liittyä johonkin järjestävään seuraan, jolloin siitä mahdollisesta pienestä rahasta, joka yhdistykselle jää, pääsee sinne saunailtaan tai talkoisiin siivoamaan rataa, että saadaan sitten ensi vuonnakin järjestää tämä tuottava kisa kaikille, myös sille itkevälle kermap#####lle, jonka mielstä 60e on ihan liikaa.

UGH olen puhunut.

Ja olen jatkossa mukana. Kuskina ja järjestäjänä.
tallennettu

"Kivet ovat kertoneet, ettei niitä kuunnella tarpeeksi"

Ladymestari 2004, 2005, 2009, 2010

Jokaisessa kilpurissa on "ripaus" Volvoa
tellu
Yleisvalvoja
Konkari
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 534Profiili
« Vastaus #21 : 20.10.12 - klo:12:29 »

Siis jokainen kisajärjestäjähän itse vastaa kilpailunsa markkinoinnista ja päättää peritäänkö pääsymaksuja. Totuus on että ilmaisiin tapahtumiiin ei yleisöä tule ja nimellinenkin pääsymaksu antaa käsityksen ettei tapahtumassa ole mitään nähtävää. Ongelmana pääsymaksullisessa tapahtumassa on se että virkavallan vaatimukset ja lupamenettely muuttuu huomattavasti vaativammaksi mm. järjestyksenvalvojien määrä kasvaa huomattavasti ja sitä muutakin henkilökuntaa pitää kisajärjestäjän kaivaa jostain.

Mitä osallistumismaksuihin tulee niin niistä osa menee Rokkiralli ry:n pyörittämiseen mm. "vakituisen" henkilökunnan matkakorvauksiin, palkintokuluihin ja erilaisiin kalusto investointeihinym. ym. Kisajärjestäjän osuudesta menee luonnollisesti ratavuokrat, palokunta, ambulanssi, osa ns. henkilökunnan majoituksista, matkoista jne. Että kyllä sille osallistumismaksulle käyttöä on.

Mitä kisojen aikataululliseen läpivientiin tulee ei se ihan Saulin mainitseman 12 min mukaista ole. Joutsassa ajettiin 7h 20min aikana 58 lähtöä eli 7,5 min/lähtö sisältäen 4 radanhoitotaukoa. Kisajärjestäjästähän se on kiinni paljonko taukoja pidetään se määrää missä kunnossa rataa tulee pitää. Jos rataa lanataan tiuhaan kuskit valittaa tauoista ja jollei höylätä kuskit valittaa huonokuntoisesta radasta. Mitä lähdönjärjestelyn nopeuteen tulee sekin riippuu kisajärjestäjän henkilökunnan taidoista.

Ja HUOM! Yksi merkittävästi hidastava tekijä on että kuljettajat tulevat valittamaan tuomioista päätuomarille, vaikka jokaisessa kuljettajakokouksessa teroitetaan että valitukset kilpailunjohtajalle. Jos Päätuomari setvii jotain tuomiota kilpailijan kanssa on itsestään selvää että kisat ei voi jatkua ennen kuin kó ongelma on selvitetty ja yli 10 vuoden kokemuksella voin sanoa että tätä tapahtuu tosi paljon ja jokainen kalapaliikki vie useita minuutteja.

Vastasin siis sittenkin, vaikka aihe tuntui ihan lapselliselta ja näin heitin pallon kisajärjestäjille ja kuljettajille epäkohtien korjaamiseksi.
tallennettu
thekaapo
Vieras
« Vastaus #22 : 20.10.12 - klo:13:06 »

onhan se niin että odottavan aika on pitkä mutta onhan se oikein että rata olis suhtkoht yhtä hyvä kaikille.ja jokainen voi omalla panostuksella mainostaa kisaa,on facebookit sun muut,meikä pistää työpaikalla mainoksia ja muutaman hengen saanu mukaan,mut kyl kaik on vähä et mitä toi on:)
tallennettu
Hauhau Kukko
Kuskit
Täysjäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 111Profiili
« Vastaus #23 : 20.10.12 - klo:14:28 »

Ottakaa huomioon että kisanjärjestäjä ei saa edes koko 60€ vaan Rokkiralli ry ottaa osuuden tästä.
Kukko Racing ottaa kyllä talkoolaisia ens vuoden kisoihin Joutsaan vastaan ruokapalkalla.Nii ja kiitos nyt niille jotka oli tänä vuonna touhuumassa meidän kanssa...
En tarkoita että narisin kattojärjestön ottamaa osuutta vastaa,päin vastoin...Onhan meillä hieno numeronäyttö taulu,uudet puhelimet yms,lajin kehittämiseen ne menee ja et kaikilla olis sujuva kisapäivä.Eiköhän lopeteta tää narina jo ja ootellaan risteilyä ja uutta kautta...

Jussi Hauvala
Kukko Racing ry
tallennettu

Jos ranteet loppuu,paras siirtyä katsomoon...
Gamala
Kuskit
Seniori
*
Poissa Poissa

Viestejä: 346Profiili
« Vastaus #24 : 20.10.12 - klo:16:29 »

Miltä näyttää mielestäsi lajin tulevaisuus? Hyvältä aika paljon ollut tänä vuonna autoja ja uusia kuskeja

autot ei ole edustavia millään tavalla!Jokaisesta itsestään kiinni. Ei kaikki ehdi tai pysty aina naputtelee autoa kasaan

 lajia ei mainosteta eikä yleisöä ole juuri nimeksikään! Tätä varten voi avata sen sanaisen arkkunsa puska radio on paras! (puskaradio=suusta suuhun menetelmä)

 Osallitumis maksut ovat mielestäni HIEMAN suolaiset!
jos menet ajaa johonkin muuhun lajiin niin otatko huomioon joudut hankkimaan hyväksytyt vehkeet kalsareista lähtie.... 30-60e saa tuhlahtua ihan kaikkeen muuhunkin turhuuteen harrastuksena aika halpa. P.s meitä ajaa samasta perheestä 5kpl enkä pidä kalliina.
 
eikä opasteitakaan ole kuin 3-4km ennen kisapaikkaa ja kylttien koko on sellainen että ei niistä näe mitä niissä lukee Hanki silmälasit! uteliasuuttani katson aina opasteet kun menemme kisa paikalle ja vielä kertaakaan ei ole ollut valittamista.Okei samoja ratoja ollaan kyllä koluttu mutta uusillekkaan radoille ole ollut ongelmia ollut löytää Ja jos en löytäisi niin tämän asian kuulisi varmasti koko varikko ja kylä.

ja kun tapahtumaa ei mainosteta niin ei voi olla tietoa mitä opasteiden ohjaaman reitin päästä löytyy, joku voi kenties luulla että jossain on lavatanssit jossa soitetaan rokkia... ei valoisalta näytä!!! No kannattaa kertoa mitä rokki on ja kyllä ihmisille on yli 10vuotta toitotettu että mitä se rokkiRalli on. Ja nyt vaihdettais diipadaapaksi niin taas saatais selittää että no se on sitä entistä ROKKIRALLIA. Eipä ole vielä kertaakaan kukaan tullut lavatansseihin paitsi kuskit itse. Hyviä kysymyksiä ja toivottavasti kattavia vastauksia.

Terveisin Kati GAMALA Kivistö ja Rokkiralli Ry:n varaPJ Svantte Nysten

ja Muille ei ole turhia valituksia eikä tyhmiä kysymyksiä varsinkin jos niihin kysymyksin saa vastauksen. Ketään ei saa mollata jos haluaa kysein alaistaa asioita.
« Viimeksi muokattu: 20.10.12 - klo:16:45 kirjoittanut Gamala » tallennettu

speed devil
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 29


J48


Profiili
« Vastaus #25 : 20.10.12 - klo:18:22 »

Pyydän Anteeksi mikäli olen antanut sen ymmärryksen että en näe lajilla tulevaisuutta....! Aiheen nimi olisi pitänyt enemmänkin olla "Kehitys keskustelu". ja tarkoitukseni on saada ajatus liikkumaan esim noista osallistumismaksuista: jos esim ne olisivatkin halvemmat jolloin oletettavasti kuskeja saataisiin lisää? kuten huomattu kun ry sponsoroi junnuja osallistuja määrä melkeinpä kaksinkertaistu Näyttää kieltä siis eihän tuo 60e yleisissä sinäänsä ole paha mutta viellä mukavammalta se 60e tuntuisi maksaa ja motivoisi enemmän jos olisi jonkin näköiset oikeat palkinnot  Vaikenee ja jos lajia mainostettaisiin niin saataisiin niitä katsojia ja sitä kautta lisätuloja jokunen markka vaikkä siitä tuleekin lisä kuluja mutta tuskinpa siitä tappiota tekee? ps: olen ollut järjestäjä porukassa mukana yhessä kisassa Iskee silmää ja kuulisin mielummin mielipiteitä siitä että olisiko näissä ajatuksissa/ideoissa mitään järkevää pointti, kuin sitä että Tullaan VITT#ILEMAAN siitä että on tälläset asiat tullu mieleen! JA HUOM!!!! TARKOITUKSENI EI OLE LOUKATA EIKÄ PILKATA KETÄÄN JA PAHOITTELEN JOS JOKU ON OTTANUT ITTEENSÄ TÄSTÄ AIHEESTA!!! Epävarma
tallennettu

Hyvä auto parempi EGO= LADA
tomipöö
Vieras
« Vastaus #26 : 20.10.12 - klo:18:34 »

ei kai se uusien juttujen kokeilu mitään maksais mut ikävä huomata et ettei mikään ehdotus mee läpi mihkään kun yllätys aina on samoilla sama kanta yrititpä ehdottaa/tuoda jonkun muun ehdotusta ilmoille!en halua haukkua ketään mut en kyllä nuoleskele kenenkään anaalirauhastakaan missään asioissa, tämän vaan olen tässä tänä vuonna pannut merkille.ja vaikka onkin la-ilta satuin nyt kirjottamaan tän ihan vielä selvinpäin.enkä halua tästä mitään 18 sivun foorumi keskustelua vaan jokainen voi miettiä ihan omassa pienessä mielessään mitä mieltä on ollut tai on mistäkin esille tulleista asioista.
tallennettu
kapaleino
Vieras
« Vastaus #27 : 20.10.12 - klo:18:43 »

Sen verran avaudun nyt minäkin, että joskus vuonna 2005 kun ajoin radalla merkki luokkaa Saabilla  niin silloin oli osallistumis maksut kohdallaan eli noin 10 euroa/ kilometri ja  Ahvenistolla oli kerran varikko poltinahontiellä ja melkein piti soittaa milloin päästään ajamaan, joten älkää nyt kele valittako tuosta osallistumis maksusta.

Autojen ulkonäkö kysymys on joskus kohtalon sanelema pakko se ulkonäkö joskus suojelee edes vähän ostajien haluja.
tallennettu
hape.s
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #28 : 20.10.12 - klo:18:50 »

Tohon tomipöö juttuu että mikään ehdotus ei mee läpi ja aina samat vanhat tutut tyrmää kaiken uuden ehdotuksen on enemmän kuin totta! Pyydetään ehdotuksia ja sitte aina saa vaa vittuilut ku jotain mielee tulee, se oli ennen vanhaa sama juttu! No tuttu kommentti " Se on rokkirallin perus idean vastaista" on onneksi hävinny!
tallennettu
pirhonen
Kuskit
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #29 : 20.10.12 - klo:19:58 »

joutsan kisoista nopeesti laskettuna

202 osallistujaa   202x60=12120€    arvat  arviolta   150€x20=3000€   makkaran myynti  arviolta 1500-2000€ yht:17120e

tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: