Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
03.06.20 - klo:05:01
 
Sivuja: [1]   Siirry alas
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: heinola 2011  (Luettu 3277 kertaa)
hezzi
Vieras
« : 30.08.11 - klo:19:36 »

ei siinä mitään et varikko on aika snadi.. sopu antaa sijaa kyllä, mutta esim: itseni lisäksi jouduin jättämään huolto-autoni about kilometrin päähän varikolta koska aika iso osa oli jo täytettynä asunto-autoilla ja väreinä puna-valkoinen... kun aamulla saavuin oman karavaanini kanssa
kisapaikalle, arvon herrasmies sanoi portilla, huolto-auton perässä varikolle suurta varovaisuutta noudattaen, puratte romut siihen ja huolto-auto pois sieltä koska tilaa on niukasti.. ookoo.. kun saavuin varikolle..
suureksi hämmästyksekseni näin että yli puolet tehtaan kaunista tiili seinää varjostaa rivi asunto-autoja joita ei kuitenkaan koko päivänä siirretty mihinkään... jäi hiukan pa*ka maku..

#HEZZI# Team Amigo´s
tallennettu
Tico
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #1 : 30.08.11 - klo:20:08 »

Samaa yritettiin meille, "purkakakaa työkalunne tänne ja viekää huoltoautonne muualle"...
tallennettu
TIPI
Vieras
« Vastaus #2 : 31.08.11 - klo:14:36 »

Kyseisiä asuntoautoja yritimme saada hyvällä ja pahalla pois siitä, mutta tuloksetta. Ainut vaihtoehto olisi ollut siinä sorkkakone. Valitettavaa kaikkien kannalta ettei pyyntöjä ja kehoituksia noudateta. Jos vain järjestämme kisaa ensi vuonna niin olemme monessakin asiassa paljon viisaampia. Niin ja toivomme kaikilta että noudattaa järjestäjien pyytämiä/vaatimia toimenpiteitä niin meillä kun muuallakin.
Hanna
Itä-Hämeen Rokkiralliharrastajat ry
tallennettu
Mjasa
Kuskit
Tulokas
*
Poissa Poissa

Viestejä: 8Profiili
« Vastaus #3 : 31.08.11 - klo:16:27 »

Lauantaina oltiin 2 kpl asuntoauto/huoltoauto ja 3 kilpaautoa, sununtaille vähennettiin kuin kauniisti pyydettiin yhteen huolto/asuntoauto ja silloin oli kilpureita jo 4 kpl ja taisi siinä olla yksi mustavalkoinen ja punamustavalkoinenkin Itkee Pyydän tiimin puolesta kovasti anteeksi järjesäjille ja kanssakilpailijoille muuten hyvästä järjstetystä kisaviikonlopusta Hymyilee
tallennettu
Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: