Vilppulaan ilmoittautuneet

Aloittaja tellu, 13.04.11 - klo:22:51

« edellinen - seuraava »

tellu

Kirjoitan mielipiteeni tänne minne kaikki rekisteröityneetkin voivat kirjoittaa eli kirjoitan Tapio Telirantana en Telluna.

Nimittäin ihmettelen suuresti sitä kuinka uudet paikkakunnat osallistuvat todella vaisusti itse kilpailuihin, vaikka saavat uuden moottoriurheiluluokan alueelleen. Silmäillessäni Vilppulan osallistujalistoja osui silmääni pari superin kuskia uusina tulokkaina, jopa Kemissäkin oli enemmän paikallista väriä viivalla.
Ei Rokkiralli tule paikkakunnalle kuin keväinen sirkus tai tivoli, vaan tavoite on saada lajin pariin uusia upeita ja nopeita kuljettajia. Positiivistä ilmoitautuneiden listalla on muutama Jämsäläinen jotka ovat olleet mukana omassa Jämsän kisassa, vaikkakin ilman menestystä. Eli onko kyseessä menestymättömyyden pelko. Olisi jo aika oppia että Rokkiralli on ihan yhtä kova tasoinen laji kuin mikä muu tahansa ja helppoja voittoja sieltä ei saa mutta ei se olekaan päätavoite, vaan tavoite on pitää hauskaa ja halvalla. >:(

salo

jos pelekeävät että syödään ne. eihä nyt joulukinkunkaan takia koko sikaa kannata tappaa  :P eihän me hyt mitä vähän varikolla näykitään ja radalla leikitään  ;) päättex myydään autot ja sitten syödään vasta .

tellu

Nu kun oikeen tarkkaan kaivelin kahden aivosoluni välisiä tiedostoja niin löytyihän sieltä listoilta pari paikallista ensikertalaista lisääkin, mut paljon enemmän odotin.

timi

 ;Da hirmu vähän osallistujia muutenkin ka ja ve luokissa. No kerrankin mahikset kolmenkympin sakkiin.

jone y

olis ollut lähellä kisat mut auto ei vielä valmis