Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
23.11.19 - klo:04:49
 
Rekisteröidy - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Kuvallinen varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Nimesi:
Anna koko nimesi
SÄHKÖPOSTIISI EI TULE VIESTIÄ HYVÄKSYTYSTÄ REKISTERÖITYMISESTÄSI,

KOKEILE TUNNUKSIA MUUTAMAN PÄIVÄN SISÄLLÄ!!!

Hei uusi rekisteröityjä.
Swoop tässä taas huuteloo...

Ennenkuin kiirehdit eteenpäin, lue muutama tärkeä asia tästä ja tee tästä "työstäni" helpompaa!!! PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Olethan huolellinen, kun kirjoitat tietojasi. Oikeaoppinen rekisteröityminen nopeuttaa tunnuksiesi hyväksymistä sekä tämä antaa varmuutta siihen, että viestit foorumissa ovat asiallisia ja niin sanotut häirikköviestit ovat minimaalliset.
Vajaavaisilla tiedoilla olevat rekisteröitymiset hidastaa hyväksyntää ja voi jopa aiheuttaa rekisteröitymisesi hylkäämisen.
Näihin syynä on usein pelkän lempinimen kirjoittaminen Nimi osioon...

KUKAAN MUU EI KOKO NIMEÄSI TULE NÄKEMÄÄN KUIN MINÄ JA HALLITUKSEN JÄSENET!

Ennen kuin voit rekisteröitymisesi jälkeen kirjautua sisään foorumille ja ryhtyä käyttämään keskustelualuettamme, hakemuksesi pitää käsitellä ja hyväksyä ylläpidon johdosta.

Rekisteröitymisesi jälkeen kokeile tunnuksiesi toimivuus seuraavien kahden päivän aikana. Käyn tarkistamassa vähintään kerran päivässä foorumin ja samalla hyväksymässä rekisteröitymiset, joten tunnuksesi parhaimmassa tilanteessa toimii jo muutaman minuutin päästä rekisteröitymisestäsi. Jos tunnuksesi eivät toimi vielä kahden päivän sisällä, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni www.rokkiralli.info sivuilta, joten ota ihmeessä yhteyttä niin selvitetään, onko tapahtunut jotain outoa matkan varrella.

Jos tulee jotain kysyttävää tai joku asia mietityttää, ota rohkeasti vain yhteyttä minuun. Jos minä en pysty sinua auttamaan, osaan varmasti ohjata sinut oikean ihmisen "puheille"

Iloisin terveisin; Swoop