Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - K.Kotko

#1
Kysy ja vastaa / Kyyditys risteilylle
01.11.21 - klo:18:03
Kyyditys risteilylle 4-tie varrelta
(Hirvaskangas-Länsisatama-Hirvaskangas).
Eli nyt alan ottamaan SITOVIA ilmoittautumisia vastaan. Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan (luultavasti n. 15 euroa /henkilö).
Laita tähän ketjuun henkilömäärä, kuinka monta sinun kauttasi on lähdössä.
Lähempänä ajankohtaa laitan teille tarkemmat maksu- sekä aikataulutiedot.

Ja jos tulee kysyttävää niin viestillä saat minut parhaiten kiinni 😊
~Heidi
p. 0445539596
#2
Vielä mahtuu mukaan  :)
#4
Vielä pääsee mukaan eli ei muuta kuin ilmoittautumaan  ;)
Rokkirallin harjoittelupäivä 19.9 11-17 Lievestuoreen radalla. Ratamaksu 50€/auto.
Ilmoittautumiset AINOASTAAN tekstiviestillä numeroon 0445539596 (näin pysyy lista kasassa). Ilmoittautumisen jälkeen KUITTAAMME ja laitamme MAKSUTIEDOT viestillä.
Jos ilmoittautumisia alkaa tulla reilulla kädellä niin katsomme ja ilmoitamme josko joudumme rajaamaan määriä..
*KULJETTAJA+enintään 2 HUOLTOHENKILÖÄ
*Käytössämme on iso varikkoalue joten pidetään reilut välit toisiimme.
*Lippupisteet ovat radalla toiminnassa. Pyrimme pitämään yhteis- sekä yksittäislähtöjä tilanteiden mukaan.
*Joka auton alle PRESSUT ja SAMMUTIN oltava joka pilttuussa näkyvillä. Öljyn imeytysmatto olisi myös suotavaa olla mukana.
*AVOTULEN TEKO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY KOKO ALUEELLA.
*Paikalta löytyy grillikioski.
*Saavuthan paikalle VAIN TERVEENÄ, kiitos.
*YLEISÖÄ EMME VOI OTTAA RAJOITUKSIEN TAKIA.

-Lisätietoja ilmoittautumis asioista:
HEIDI 0445539596
-Lisätietoja muista tapahtuma asioista:
JUKI 0404184688

Tervetuloa mukaan toivottelee
JMT Rally Team
ja Kanaparvi
#5
Kysy ja vastaa / Vs: Sääntökokous
22.01.20 - klo:17:33
Ehdotus:
Koska emme pysty järjestämään foorumilla puhtaasti pelkästään leideille äänestystä kosketuskiellosta siten, että äänet olisi helppo valvoa niin mietin seuraavaa ratkaisua. Esim. 5ssä kesäkauden ensimmäisessä kilpailussa olisi toimistolla laatikko johon jokainen leidi kävisi laittamassa omalla kilpailunumerollaan varustettuna joko KYLLÄ tai EI kosketuskiellolle. Äänet voisin pyytää vaikka Kaiuksen tarkastamaan niin olisi ainakin puolueeton asiaan ja hän ei sitten kertoisi kenellekään kenenkään äänestystä. Jos tuloksia on enemmän EI vastauksilla niin silloin asia jäisi siihen, jos taas KYLLÄ niin silloin voisi esimerkiksi kokeilla jotkut kisat äänten jälkeen, kuinka sujuisi. Ja esim. tarvittaessa ennen seuraavaa kautta äänestää asiasta uudestaan jos tulokset menisi  KYLLÄ-kokeiluun. Toivottavasti kirjoitin, nyt niin, että ymmärtää. Jos kysymyksiä niin kysykää. Ja jos tämä on huono idea niin ehdottakaa helpompaa ja parempaa.
~Heidi
#6
Hei
Teen alustavaa kyselyä palkintojenjako-risteily kyyditystä koskien. Eli kuinka moni olisi halukas lähtemään taas 4-tieltä linja-auton yhteiskyytiin lokakuussa?
#7
Tässä tietoa ilmoittautuneille:
*Bussi lähtee asemapaikalta 11.30 (Te kenen kanssa etukäteen jo sovittiin täältä lähtö)
*Lähtö
ABC KANAVUORI 11.50
*Lähtö
TEBOIL LEIVONMÄKI 12.40
*Lähtö
MATKAKEIDAS VIERUMÄKI 14.45
*Saapuminen satamaan n. 17.00
Matkakeitaalla pidetään pidempi tauko, että kuski saa ajoajat kuntoon. Siinä voi samalla syödä ja hörppiä kahvia rauhassa.
Luultavasti kuski pysähtyy matkalla lisäksi pariin kertaan pienelle happihyppelylle (hermosavuille) ja rakkojen tyhjennykseen, koska kahvihan pistää nesteet liikkeelle... 😅
Allekirjoitutan taas kaikilla linja-autoon tulevilla paperin. Eli jokainen pitää itse huolen ettei siellä hajoteta tai sotketa mitään ja jos jotain tapahtuu on tekijät itse korvausvelvollisia aiheuttamistaan vahingoista.
Kyydityksen maksu
FI3652320220023302 Heidi Ahonen-Kokko
15€ / henkilö
Laitathan vaikka tekstiviestin maksun suorituksesta, kiitos.
#8
Hei
Risteily ajankohta näyttäis olevan päätetty joten nyt laitan kyselyn bussimatkasta. Viime vuonna saimme bussimatkan onnistumaan hyvin niin onko halukkaita tämän vuoden meno-paluu kyyditykseen 4-tien varrelta? Viimeksi lähtöpiste oli Kanavuoren ABC, mutta tarvittaessa saadaan vaikka Hirvaskankaalta kyyti lähtemään. Lisätietoja saa kysymällä 😊
Laittakaa tekstiviesti tai soitto nro 0503272822 alustavasta lukumäärstä, kuinka monta teiltä olisi kyytiin lähdössä. Lopullisen määrän kysyn vielä vastaajilta erikseen 14.9 mennessä.
Hinta määräytyy lähtijöiden mukaan. Viime vuonna hinta oli 20€ tienoilla (tarkkaa summaa en muista 😄)
#9
Junior- ja Lady Rock / Ladykuskit
19.08.18 - klo:18:06
Hei
Vielä ilmeisesti osa ladykuljettajista puuttuu ROKKIRALLIN LADYT ryhmästä facebookissa. Jos olet varsinkin kuljettaja niin ei muuta kuin faceen ja liittymään  ;)
Tällä hetkellä siellä on infoilua tulevasta leidien iltamasta ja siihen osallistumisesta. Jos et ole facessa, mutta haluaisit lisätietoa asiasta niin voit laittaa minulle viestiä täällä ja kerron sitten missä mennään  :)
~Heidi
Ps. Myös muilta naisilta saa varmasti tarvittaessa infoa ja Hyvinkäällä voi tulla juttusille.
#10
Kysy ja vastaa / Risteily kyyditys
13.09.17 - klo:09:46
Risteilylle olisi mahdollista saada linja-auto kyyditys Hirvaskangas-satama välille ja takaisin samalla linkillä. Kyytiläisiä voidaan ottaa matkanvarrella nelostien pysäkeiltä jousille. Mitä enemmän porukkaa saadaan matkaan sitä halvemmaksi se tulee. Jos on tarve kimppakyydille niin laita tähän 17.9 mennessä alustava ilmoitus kuinka monta lähtee niin tiedän onko järkeä varata linjaa ja kuskia. Auto on Pohjolan Matka Oyn ja sisältää meno-paluun, mutta hytit ei kuulu pakettiin.
#11
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:22:34
No jos en ihan väärin muista niin taisin aloittaa siinä vaiheessa. Mutta antaapa TAAS olla, kun tästäkin jo näkee kannattaako enää edes yrittää puhua/kirj yhtään mitään, koska joka kerta löytyy joku joka pistää matalaks ja tekee muille vaan pahaa mieltä!!! Siellä yritin puhua myös muiden kuin pelkästään itseni puolesta ja senkin mainitsin. Mutta jos olet myös sitä mieltä etten pyytänyt puheenvuoroa niin kannattaa varmaan vaan jäädä sitten ensi kerralla näköjään kotia!!!
#12
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:21:49
No sori jos olen ymmärtänyt mielestäsi väärin..
Kokouksessa mainittiin, että kaikki putket joita keulaan käytetään, tulisi olla ohutta huonekaluputkea. Tämän muistan siitä, että minun asiaa ei kuunneltu juuri ollenkaan tai puhuttiin päälle jne..
#13
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:21:39
Itsehän sä äsken laitoit, että jos ei ole määritelty jne niin ei ole olemassa kyseistä sääntöä..
#14
Kysy ja vastaa / Vs: Keula asiaa
27.02.17 - klo:21:25
Muistaakseni kokouksessa mainittiin "OHUESTA HUONEKALUPUTKESTA".
#15
Kysy ja vastaa / Vs: säännöt 2017
04.02.17 - klo:21:41
No se pyöreä putki oli yksi esimerkki joka voisi olla kevyt ja ns vaarattomampi kuin jokin järeä putki, mut kuinka vaan. Ja Otto, minä en tietääkseni yleensä tönimistä ym radalla harrasta vaan nimenomaan otan niitä iskuja autoni kanssa vastaan mikä ei tod ole mukavaa! Useiden kisojen jälkeen on jouduttu pajoittamaan autoa sekä takaa että edestä kun on penkoille joutunut...