Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
26.11.22 - klo:17:08
 
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  ROKKIRALLI / Kysy ja vastaa / Vs: V8 jenkki-kalusto? : 12.02.14 - klo:12:00
kyllähän noita veekaseja silloi tällöin näkyy Nissisen tapaan meilläkin piilotettu chevy löytyy 200 sarjan volvosta,ajettiin superrokkia koko viime vuosi
17  ROKKIRALLI / Kysy ja vastaa / Vs: uusista säännöistä : 12.12.13 - klo:07:43
otetaanpas  vähän kantaa asiaan täältäkin suunnalta!

Tärkeiden asioiden päättäminen pikaisesti kokouksissa on monesti hyvin vaikeaa ja toiminnan kehittämisen vuoksi ehdottaisin itse seuraavaa:
kauden päätyttyä esille tulleista asioista "isommat ja tärkeät asiat"järjestettäisiin äänestys foorumilla,Tänä vuonnakin on Pete laittanut foorumille palstan johon voi laittaa ehdotuksia.Tämä mielestäni selkiyttäisi kokouksen asialistan käsittelyä ja vähentäisi jälkipeliä. hallitus ja kuljettajien edustaja valitsee asiat jotka tullaan käsittelemään kokouksessa.

Rauhallista joulua kaikille lajin parissa puuhasteleville!

T.s69 ja huoltotiimi
18  ROKKIRALLI / Yleistä Rokki-Rallista / rokkiralli kausi 2013 : 15.10.13 - klo:06:43
Suuret kiitokset kaudesta 2013 kilpailu järjestäjille ja toimitsijoille sekä kaikille toiminnassa mukana olleille täältä sunday cruisersin poppoosta!

19  ROKKIRALLI / Yleistä Rokki-Rallista / Vs: Superin autot... : 25.09.13 - klo:13:37
kai tuohon täytyy ottaa vähän kantaa myös täältä sundayn poppoostakin.Olen Jussin kanssa samaa mieltä tosta lasikuidusta,on meinaan kokolailla helppo korjailla.Ja onhan tuolla ollut kärjessä ja kärjen takana kokolailla tiukkaa vääntöä joka pisteestä,ja välillä tuntuu vähän kolisevankin.Ko luokassa ajavat kuitenkin tietävät mitä säännöissä sanotaan auton edustuskelpoisuudesta ja tästä ei mielestäni liikaa kannata poiketa. Aurinkoista syksyä kaikille! s69 huoltotiimi!
20  ROKKIRALLI / Junior- ja Lady Rock / Vs: Junnujen röyhkeys : 01.07.13 - klo:19:59
Vielä vähän aiheeseen liittyvää.sääntökirjassa lukee selkeästi seuraavasti! Edellä oleva määrää ajolinjan,ohittava ei saa haitata ohitettavan ajolinjaa.Ei anna mielestäni oikeutta leikata ajolinjaa muiden eteen,vaikka olisi edellä.
21  ROKKIRALLI / Junior- ja Lady Rock / Vs: Junnujen röyhkeys : 01.07.13 - klo:07:30
  Olen Aten kanssa täysin samaa mielta ko asiasta, olen itse seurannut junnunujen ajoa jo muutamia vuosia,ja mielestäni tänä vuonna homma on karannut käsistä.sääntö on asia jota tulee noudattaa,vaikkakin junnujen pistepörssin kärjessä käydään tänä vuonna erittäin tasaista taistelua.Toivoisin myös itse että asian eteen tehtäisiin jotakin ennenkuin sattuu jotakin junnukuskia. Näitä junnukuskeja melko varmasti siirtyy myös superin puolelle tulevaisuudessa eikä tämänkaltainen ajotapa voi aiheutaa mitään  muuta kuin vahinkoa.
22  ROKKIRALLI / Kysy ja vastaa / Vs: kilpailunjärjestäjän vastuu : 15.02.12 - klo:08:19
kiitti Swante kannanotosta!

Asia on minun puolestani ok, kunhan vähän mietitään jatkossa niitä lippupisteen paikkoja.
23  ROKKIRALLI / Kysy ja vastaa / kilpailunjärjestäjän vastuu : 14.02.12 - klo:21:28
kiinnostaisi tietää minkäläinen vastuu on kilpalun järjestäjällä mm lippumiehelle sattuvasta tapaturmasta.sipoossa saatu vastaus oli mielestäni hieman epäselvä.asiaa ei todellakaan käsitelty mielestäni niin kuin olisi pitänyt.ampulanssista ei tehty minkäänlaista lappua ilman että sitä käytiin erikseen pyytämässä. jokainen lippumies kuulemma omalla vastuulla kilpailunjohtajan mielestä ,jonkinlainen epämääräinen vastuuvakuutus kuulemma olemassa.lippumiehillä ei myöskään täytätetty omavastuulomaketta. oliko järjestäjien mielestä pääliputuspiste mielestänne turvallisessa paikassa ulkomutkassa. en tuo tätä asiaa esille arvostellakseni ry:toimintaa vaan että myös turvallisuuteen liittyviin asioihin kiinnitettäisiin huomiota,jotta vastaavilta tilanteilta vältyttäisiin.  t.paalin alle jääneen pojan isukki ps.pojalla kaikki ok joten tällä kertaa selvittin säikahdyksellä.
24  ROKKIRALLI / Junior- ja Lady Rock / Juniorrokki kaudella 2012 : 07.11.11 - klo:20:44
VOITAISKO  HERÄTELLÄ KESKUSTELUA SEURAAVASTA AIHEESTA.
JUNNUJEN PISTEPÖRSSIT NIIN ETTÄ A-FINAALISTA JAETTAISIIN PISTEITÄ ENEMMÄN JA B-FINAALISTA JAETTAISIIN MYÖS PISTEET.NYT KUN KATSOO PISTEPÖRSSIÄ NIIN AIKA ISO MÄÄRÄ KULJETTAJISTA AJANUT HYVÄN TASAISEN KAUDEN ILMAN PISTEITÄ.MIELESTÄNI KO MUUTOS KANNUSTAISI JUNNUJA,KOSKA SE MUODOSTAISI HYVÄN KAMPPAILUN KÄRJEN TAAKSE.
25  ROKKIRALLI / Junior- ja Lady Rock / B-finaali : 03.12.10 - klo:23:36
b-finaaali tulis mielestäni ajaa!olenko asian suhteen ihan metsässä
 PS.en muuten aja ite
Sivuja: 1 [2]