Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
13.08.22 - klo:15:19
 
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 28
1  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Benzuuni punputtimia : 29.06.22 - klo:18:16
Kisapaikalla mukana...
2  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Mazdan kytkinlevyjä : 14.06.22 - klo:17:20
Vielä pari jäljellä...
3  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Jäähdytin 2kpl : 16.05.22 - klo:16:39
Vielä...
4  ROKKIRALLI / Yleistä Rokki-Rallista / Vs: Myynti luokan auton hinta? : 30.04.22 - klo:19:23
850€ ihan sopiva hinta! Toivottavasti katsastuksessa ei turhan kirjaimellisesti kuitenkaan oteta tuota 200€ korotusta. Jos on viime kaudella kelvannu nii miks ei tuon korotuksenkin jälkeen? Kaikilla ei kuitenkaan parin huntin korotuksen yhteydessä kasva tilat/taidot/tiedot.

Vaikkei hinta nousisikaan, niin ne rytökasat on korjattava turvalliseen kilpailukuntoon. Se että auto on viimekaudella vielä kelvannut, ei tarkoita sitä että se olisi kunnoltaan edelleen ihan hyvä.
Ihan säännön mukaisiksi niitä vaaditaan, ei sen kummempaa...
 
5  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Mazdan taka-akseli : 25.04.22 - klo:19:14
Edelleen löytyy...
6  ROKKIRALLI / Super Rock luokka / Vs: Superin auton siisteys : 12.04.22 - klo:15:33
Ja tähän vielä ettei jaettas niitä korjauskehotuksia vaan ihan kylmän viilesti että ei.

No niinhän tässä viimeaikoina onkin pyritty tekemään, vai pitäisikö rimaa vielä nostaa? Se on muuten korjausmääräys, ei kehoitus...

Alkukatsastuksessa ja vuosikatsastuksessa ollaan tarkempia sen korin siisteyden osalta ja silloin sanotaan että ei...
Kauden edetessä alkaa kalustoon tulla kaikenlaista "rataleimaa" ja niihin puututaan, annetaan korjausmääräys jos auto todella alkaa näyttää siltä kuuluisalta selkärepulta.
Suurin osa kuskeista kuitenkin pitää autonsa siistinä koko kauden.
7  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Polttoaineen paineensäädin : 05.04.22 - klo:18:54
Edelleen saatavana
8  ROKKIRALLI / Yleistä Rokki-Rallista / Vs: Myynti luokan auton hinta? : 14.03.22 - klo:22:47

Ennemmin joki rahallinen helpotus vaikka osallistumismaksun muodossa yhteen kahteen kisaan tai suoja arpoja xmäärä ilmaiseksi? Sehän ei periaatteessa järjestäjälle maksaisi mitään.

Itseasiassa se maksaa juurikin kisan järjestäjälle puuttuvan osallistumismaksun tai puuttuvan summan myydyistä arvoista.


Joo osallistumismaksu maksaa järjestäjälle / ry:lle.
Mutta eikai nuo ilmaiset arvat tavallaan mitään maksa kun niillä vajailla arpa "kiekoilla" ei käsittääkseni voi mitään tehdä ja onko yhdessäkään kisassa käynyt niin että on pitänyt myydä ei oota? Silloinhan se on lähes ilmaista. Kiekko taitaa tokmannilla maksaa jonkun vitosen verran.
Jos arpoja olisi vaikka aina vain 200kpl jaossa ja ne menisi useammassakin kisassa loppuun ja näistä jaeltaisiin ilmais arpoja että jollekin ryhmälle joutuu myymään ei oota, silloin ne arvat maksaa jörkestäjälle kun et voi niitä myydä rahalla. Mutta jos arpoja on vaikka 300kpl ja niitä ostetaan 250kpl se 50kpl jää yli mikä on sen muutaman euroa kaupassa. Jos tästä vaikka 5 arpaa annettaisiin ilmaiseksi suojaamiseen, harrastaja säästää 100€ ja järjestäjä / ry häviää rahallisesti muutaman kymmentä senttiä.

Se 5 arpaa on satasen tappio arpojen myynnistä/uudenauton tuonut kuski. Kauden alussa = talvikisoissa voi tulla useampi uusi auto ja osallistujia on kuitenkin vähän verrattuna kesäkisoihin. Tämä on kisan järjestäjälle aika ikävä tulonmenetys jos arpamyynnistä jää puuttumaan vaikka tonni...
Kyse siis ei ole arpojen hinnasta jonka järjestäjä on joutunut maksamaan vaan siitä summasta joka järjestäjältä jää saamatta.
 

9  ROKKIRALLI / Yleistä Rokki-Rallista / Vs: Myynti luokan auton hinta? : 14.03.22 - klo:20:59
Lueskeltuani näitä viestejä, tulee vähän mieleen sellainen ajatus, pelätään että sitä hintaa oltaisiin hetikohta taas nostamassa  Järkyttynyt  No eihän sitä ole nyttenkään vuosikausiin nostettu, viimeinen nosto johtui osin siitä että tankki piti jatkossa jättää autoon.

Varsinkin uusien kardaaniaihioiden löytäminen edullisesti alkaa olla melko haastavaa, ellei jopa mahdotonta.
No toki jonkun konevikaisen romun voi saada muttei siinä ole taas mitään järkeä jos joutuu hankkimaan ekana ehjän koneen.
Vetariaihioiden kohdalla on toki helpompaa, mutta ne parinsadan autot joissa on katti kiinni menevät nopeasti romu-ukoille koska he etsivät aktiivisesti romutettavia kohteita, koska romun hinta on tällä hetkellä nousussa.

Se että auton hinnaksi päätettäisi esimerkiksi 850€ ei tarkoita sitä että sinun pitäisi tuhlata sitä rahaa koko 850€ edestä vaan sen saa tehdä edullisemminkin tai saat tuhlata vaikka tonnin sen tekemiseen. Saman hinnan kuitenkin saat myydessä ja samalla hinnalla saat ostettua uuden kilpurin kisoista. (jos arpa suosii)

Se ekan kisan myyntivelvoitteen poisto saattaa juuri aiheuttaa sen Lintin kertoman ilmiön, joten sen unohtaisin ihan tyystin.
Tällä hetkellä suuntaus on sellainen että porukka vaan ostaa autoja eikä ketään juuri kiinnosta tehdä uusia kilpureita. Siihen haetaan sillä hinnan nostolla korjausta.

Puhe siitä että hinnan nostaminen menisi suoraan konehuoneeseen on mielestäni liioittelua koska kärkinimet pistää sen joka tapauksessa vaikkei hinta nousisikaan, mutta tekisivät sentään uusia autoja.

Jos sitten pistettäisi tuo hinnan nosto puoliksi ja mietittäisi vaikkapa 750€ myyntihintaa...
 
Ennemmin joki rahallinen helpotus vaikka osallistumismaksun muodossa yhteen kahteen kisaan tai suoja arpoja xmäärä ilmaiseksi? Sehän ei periaatteessa järjestäjälle maksaisi mitään.

Itseasiassa se maksaa juurikin kisan järjestäjälle puuttuvan osallistumismaksun tai puuttuvan summan myydyistä arvoista.
10  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Muita bensa / diesel vempeleitä / Vs: MB Sprinterin varapyörä : 12.03.22 - klo:18:37
Edelleen löytyy...
11  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Mazdan etujarrusatulat : 12.03.22 - klo:18:35
Edelleen löytyy...
12  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Kilpailukalustoihin liittyvää / Vs: Mazdan hammastangot : 14.09.21 - klo:17:07
Edelleen löytyy...
13  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Muita bensa / diesel vempeleitä / Vs: Virranjakajan alipainesäätimiä : 02.08.21 - klo:14:54
Taitaa mennä roskiin kun ei kukaan näitä tarvi     Vaikenee
14  ROKKIRALLI / Kysy ja vastaa / Vs: Korona vs. kuljettajantutkinto : 01.05.21 - klo:12:07
Kaiukselta kopsattua...

Tuolla kuljettajalisensillä saamme kisan avin mielestä ei yleisötapahtumaksi.

Avin sivuilta:
Yleisölle avoimia tilaisuksia ovat esimerkiksi sellaiset isot moottoriurheilu-, hiihto-, juoksu- ja suunnistuskilpailut sekä muut urheilutapahtumat, joihin kuka tahansa voi osallistua esimerkiksi maksamalla osallistumis- tai pääsymaksun. Tällaisissa tapahtumissa on kyse yleisötilaisuudesta, vaikka paikalla ei olisi erikseen kilpailua tai tapahtumaa seuraavia katsojia.
Aluehallintoviraston päätösten henkilömäärärajoitus kohdistuu näin ollen kaikkiin kilpailun tai tapahtuman osallistujiin.

Yleisötilaisuuksia eivät ole lajiliittojen alaiset viralliset ottelut ja kilpailut, joihin osallistuminen edellyttää lähtökohtaisesti urheilijalisenssiä. Edellytyksenä on myös, ettei paikalla ole yleisöä. Harjoitusottelut eivät myöskään ole yleisötilaisuuksia, jos niissä ei ole yleisöä.


Tuo Yleisötilaisuuksia eivät ole lajiliittojen alaiset viralliset ottelut ja kilpailut, joihin osallistuminen edellyttää lähtökohtaisesti urheilijalisenssiä on se perimmäinen syy tähän meidän lisenssijuttuun...
15  KAUPPATORI - Ilmoituksesi on voimassa kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan... / Muita bensa / diesel vempeleitä / MB Sprinterin varapyörä : 02.04.21 - klo:18:24
Nyt huoltoautoon varapyörä. Sprinterin (906) 6pulttinen peltivanne ja ajokelpoinen kesärengas päällä.
Hinta 40,-
Kouvolasta löytyy
Sivuja: [1] 2 3 ... 28