Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - K.Kotko

#1
Kysy ja vastaa / Kyyditys risteilylle
01.11.21 - klo:18:03
Kyyditys risteilylle 4-tie varrelta
(Hirvaskangas-Länsisatama-Hirvaskangas).
Eli nyt alan ottamaan SITOVIA ilmoittautumisia vastaan. Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan (luultavasti n. 15 euroa /henkilö).
Laita tähän ketjuun henkilömäärä, kuinka monta sinun kauttasi on lähdössä.
Lähempänä ajankohtaa laitan teille tarkemmat maksu- sekä aikataulutiedot.

Ja jos tulee kysyttävää niin viestillä saat minut parhaiten kiinni 😊
~Heidi
p. 0445539596
#2
Vielä pääsee mukaan eli ei muuta kuin ilmoittautumaan  ;)
Rokkirallin harjoittelupäivä 19.9 11-17 Lievestuoreen radalla. Ratamaksu 50€/auto.
Ilmoittautumiset AINOASTAAN tekstiviestillä numeroon 0445539596 (näin pysyy lista kasassa). Ilmoittautumisen jälkeen KUITTAAMME ja laitamme MAKSUTIEDOT viestillä.
Jos ilmoittautumisia alkaa tulla reilulla kädellä niin katsomme ja ilmoitamme josko joudumme rajaamaan määriä..
*KULJETTAJA+enintään 2 HUOLTOHENKILÖÄ
*Käytössämme on iso varikkoalue joten pidetään reilut välit toisiimme.
*Lippupisteet ovat radalla toiminnassa. Pyrimme pitämään yhteis- sekä yksittäislähtöjä tilanteiden mukaan.
*Joka auton alle PRESSUT ja SAMMUTIN oltava joka pilttuussa näkyvillä. Öljyn imeytysmatto olisi myös suotavaa olla mukana.
*AVOTULEN TEKO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY KOKO ALUEELLA.
*Paikalta löytyy grillikioski.
*Saavuthan paikalle VAIN TERVEENÄ, kiitos.
*YLEISÖÄ EMME VOI OTTAA RAJOITUKSIEN TAKIA.

-Lisätietoja ilmoittautumis asioista:
HEIDI 0445539596
-Lisätietoja muista tapahtuma asioista:
JUKI 0404184688

Tervetuloa mukaan toivottelee
JMT Rally Team
ja Kanaparvi
#3
Hei
Teen alustavaa kyselyä palkintojenjako-risteily kyyditystä koskien. Eli kuinka moni olisi halukas lähtemään taas 4-tieltä linja-auton yhteiskyytiin lokakuussa?
#4
Hei
Risteily ajankohta näyttäis olevan päätetty joten nyt laitan kyselyn bussimatkasta. Viime vuonna saimme bussimatkan onnistumaan hyvin niin onko halukkaita tämän vuoden meno-paluu kyyditykseen 4-tien varrelta? Viimeksi lähtöpiste oli Kanavuoren ABC, mutta tarvittaessa saadaan vaikka Hirvaskankaalta kyyti lähtemään. Lisätietoja saa kysymällä 😊
Laittakaa tekstiviesti tai soitto nro 0503272822 alustavasta lukumäärstä, kuinka monta teiltä olisi kyytiin lähdössä. Lopullisen määrän kysyn vielä vastaajilta erikseen 14.9 mennessä.
Hinta määräytyy lähtijöiden mukaan. Viime vuonna hinta oli 20€ tienoilla (tarkkaa summaa en muista 😄)
#5
Junior- ja Lady Rock / Ladykuskit
19.08.18 - klo:18:06
Hei
Vielä ilmeisesti osa ladykuljettajista puuttuu ROKKIRALLIN LADYT ryhmästä facebookissa. Jos olet varsinkin kuljettaja niin ei muuta kuin faceen ja liittymään  ;)
Tällä hetkellä siellä on infoilua tulevasta leidien iltamasta ja siihen osallistumisesta. Jos et ole facessa, mutta haluaisit lisätietoa asiasta niin voit laittaa minulle viestiä täällä ja kerron sitten missä mennään  :)
~Heidi
Ps. Myös muilta naisilta saa varmasti tarvittaessa infoa ja Hyvinkäällä voi tulla juttusille.
#6
Kysy ja vastaa / Risteily kyyditys
13.09.17 - klo:09:46
Risteilylle olisi mahdollista saada linja-auto kyyditys Hirvaskangas-satama välille ja takaisin samalla linkillä. Kyytiläisiä voidaan ottaa matkanvarrella nelostien pysäkeiltä jousille. Mitä enemmän porukkaa saadaan matkaan sitä halvemmaksi se tulee. Jos on tarve kimppakyydille niin laita tähän 17.9 mennessä alustava ilmoitus kuinka monta lähtee niin tiedän onko järkeä varata linjaa ja kuskia. Auto on Pohjolan Matka Oyn ja sisältää meno-paluun, mutta hytit ei kuulu pakettiin.
#7
Yleistä Rokki-Rallista / Risteily 16.10
13.08.15 - klo:15:43
Tämä risteilypäivä on juuri syyslomaviikolla joten matkaan lähtevien kannattaa olla nopeita varauksien kanssa  ;)
#8
Kisakuvat- ja videot / Rantasalmi2
11.08.14 - klo:19:15
Olisikohan kellään Kanaparven violeteista autoista K252 ja L48 videopätkää tai kuvia? Varsinkin K252:n ilmalennosta. Olis niin kivaa jos näkis niitä, kiitos   :-*
#9
 Olisi pienimuotoinen keskusteluaihe ja tämä ei ole mennyt eteenpäin vielä kenellekään päättäjälle joten saa avautua, mutta kauniisti, kiitos!!
Tuossa pienellä poppoolla mietimme kuinka lady-kuljettajien autojen myynti olisi jatkossa inhimillistä, kun niitä ilmeisesti alkaa mennä kaupaksi jo ensimmäisen kisan jälkeenkin muihin luokkiin. Koska tähänkin luokkaan on tullut jo hieman "kovempia" autoja ja ladyt itse ovat olleet niitä hampaat irvessä rakentamassa lastenhoidon yms. asioiden lomassa niin ovat meille vähän niin kuin omia "lapsia"... Joten olisiko seuraava esimerkki ideana mahdoton?
Ladyen autoja voisi ostaa ainoastaan lady-kuskit ellei omistaja halua laittaa yleiseen myyntiin. Jos lady ajaa jossain muussa luokassa olevan kanssa samalla autolla niin silloin menee yleiseen myyntiin.
ps. Poistakaa jos on mielestänne turha aihe tänne :)
#10
Yleistä Rokki-Rallista / Yöjuttuja
17.07.13 - klo:22:50
Kehtaiskos kysyä...Onkohan kisapaikalle Heinolaan jäämässä miten paljon porukkaa yöksi, kun mietittiin toisen kotkon kanssa, että aika yksinäistä siellä itekseen on olla...? Ajateltiin vaan, että jäädäänkö sinne vai mennäänkö johonkin muualle  :P
#11
Kysy ja vastaa / Heinolan kisa
16.07.13 - klo:13:32
Heips!

Onkohan Heinolan kisaan lippuja? Niin ja Oliskohan se mahdollista ilmoittaa aina jotenkin niistä mahdollisista lipuista jossain, että tietäis vähän millaista summaa varailis mukaan? :) Näin kauniisti kysyttynä :-* Ja kiitos!!