Rokkirallifoorumi

ROKKIRALLI => Kysy ja vastaa => Aiheen aloitti: Räkis - 25.09.12 - klo:13:26Otsikko: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 25.09.12 - klo:13:26
Mitä mieltä kilpailijat ovat.?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Tico - 25.09.12 - klo:17:33
Mielestäni arpojen ostoon pitäisi enneminkin tehdän jotan uutta, esim arvat henkilökohtaisiksi ettei niitä voi jakaa ku on mieleinen on ostettu.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Mici - 25.09.12 - klo:18:40
Mielestäni arpojen ostoon pitäisi enneminkin tehdän jotan uutta, esim arvat henkilökohtaisiksi ettei niitä voi jakaa ku on mieleinen on ostettu.

Tuossa on ajatusta. Monesti näkee kun esim. oma auto on suojattu niin sitten annetaan iso kasa arpoja seuraavalle jolle on niitä jo kertynyt pari kasaa aiemmin. Siinä on vaikea saada yksittäisenä kilpailijana arpaa sattumaan isompin tiimien kasoja vastaan. Toki varmasti asia on vaikeasti toteutettavissa ja vielä vaikemmin valvottavissa. Mielipiteeni on oma enkä edelleenkään halua osoittaa sormella ketään saati pahoittaa kenenkään mieltä.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jukka Oksanen - 25.09.12 - klo:18:53
Arpojen ostolle per henkilö katto. Ei osteta 30 arpaa että voidaan suojata vaikka väkisin auto.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: pirhonen - 25.09.12 - klo:18:53
Ruvetaan tekemään tarjoukset auto kohtaisesti kuten jokkiksessa  rupeus menee arpojakin enemmän kaupaksi


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 25.09.12 - klo:18:54
Nuo "arpakasat" tulevat yleensä vasta siinä vaiheessa kun ei enää ole oikein mitään ostettavaa jäljellä, en niistä kauheasti huolta kantaisi.
Noihin suurempien tiimien arvan ostoihin voin senverran sanoa että niillä on yleensä myöskin useampia autoja myyntivelvotteen alla. Ei ole mikään mahdottomuus että joltakin tiimiltä menee yhdessä kisassa kaupaksi liki puolet kalustostaan saamatta mitään tilalle.

Alkuperäiseen kysymykseen: kentältä on kuulunut vaatimuksia hinnan nostoon, joten sääntökokouksessa kannattaa olla paikalla sääntöjä puitaessa.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jukka Oksanen - 25.09.12 - klo:19:04
En katsoisi sitä hinnan nostoa ainakaan vetareissa järkevänä. Tai noushan kaariputkien hinta 5 euroa per auto et kait sen satkun siitä vois ottaa enempi myydessä. Ite pari matua tehnyt rokkiin tänä vuonna ja alle 400 tullut maksamaan kumpanakin kertana. Työtunteja en lähtis laskemaan kun niitä on mennyt hirveesti mut harrastushan vie aikaa ja rahaa...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kilkki86 - 25.09.12 - klo:20:12
kyllä noit vetariautoja autoja tekee alle 500e itse tällä kaudella tehnyt teamin kanssa ainaki 6 autoa, joista kallein tuli maksamaan 480e ja tolla voitettiin joutsa..halvin auto oli loposen f masa joka maksoi noin 150e ja sillä voitettiin tammisaari.. kardaaneista en ota kantaa, kun en ole niitä rakentanut yhtään.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Mici - 25.09.12 - klo:20:35
en lähtisi rajoittamaan arpojen määrää enkä kohdistamaan niitä tiettyyn autoon. Niiltä osin systeemi on mielestäni ok. Jotenkin noi arvat vois pitää vaikka tiimikohtaisina. Toisaalta en kylläkään ole arpoja hyvin tarvinnut mutta kommentoin kuitenkin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 25.09.12 - klo:21:24
ei tuolla 500 rakenneta hyvää kardaaniautoa. Aihiot alkaa olla aikas kalliita. pikkasen korkeempi myynti hinta ni vois ruveta tulee uutta kalustoa kardaaniin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: nikoL - 26.09.12 - klo:13:33
Ja turvallisuuttahan tuo myyntihinta tois varmastikkin kun voi ostaa hiukka kalliimman auton missä on sitä peltiä jäljellä mihin ne kaaret hitsataan.. Ja mun ymmärryksee ei mene se että mitense tekee lajista kalliimpaa,jos autos menee kaupaks ni voit sillä rahalla ostaa toisen tilalle. Ei vaihu ku raha ja auto


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: J.Ahola - 26.09.12 - klo:16:35
Kyllä myynti hinta vois olla luokka kohtainen. Ja jos kerran hyvän vetarin tekee 500 euroon niin hyvä niin, ja olkoon se myynti hinta vetari luokassa. Hyvää kardaani autoa ei 500 euroon tee, joten myynti hintaa voitais nostaa vaik 600 euroon. Tietysti on poikkeuksia, muistan joskus lukeneen tällä foorumilla jutun jossa kaariputket,hitsaukset,aluslappuineen ja vahvikelapput on saanut kardaani autoon 100 euro yhteis hintaan. Näin on vaan valitettavan harvoin.  :(


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Hauhau Kukko - 26.09.12 - klo:17:19
Empä usko että myyntihinnan korotus  uusia autoja viivalle toisi kovinkaan paljon.Jokkiksen puolella hintaa on viime vuosina koroteltu useamman kerran,mutta samanlaista vanhaa kalustoa siellä pyörii,voima puolelle se panostus on tainnu mennä ei uusiin koppeihin....


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Rallisatiainen - 26.09.12 - klo:17:44
Olen noviisi rokkirallin puolella, mutta en muutoin autourheilussa; lähes 30-vuoden historia taustalla. Näistä n. 16-vuotta toimitsijana/järjestelyorganisaatiossa ja loput enempi/vähempi kilpailijana eri luokissa.

Älkää pilatko tätä luokkaa! Älkää tehkö uutta JM:ää! Pyrkikää estämään liian kovien autojen tekeminen myyntiluokkiin, säilyttäkää nykyinen hinta ja tekninen taso. Kohta autoissa alkaa olla (jo nyt on) välitettyä aski, kohta suorakytkentää. Sitten mennään oikeaan kisa-alustaan ja lopulta eksoottisiin moottoriratkaisuihin. Itse kiristäisin teknisiä määräyksiä esim. vakiolaatikon vaatimuksella (mistä tahansa autosta, mutta välitystä ei saisi muuttaa). Sallitaan pellepelottomuus, mutta estetään kaikin keinoin kustannusten kasvaminen.

Jos joku haluaa kovempia autoja, ajakoon superia. Jos joku haluaa kovempia autoja ja menettää rahansa myyntiluokassa, ajakoon jokkista!

JÄRKI PÄÄHÄN TÄHÄN HOMMAAN!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: nikoL - 26.09.12 - klo:18:03
Ehkäse voi jokkikseen mennä jos hinta nousis huomattavasti mut nyt ilmeisesti on puhe satasesta tai kahesta,tosin tolla kyl pystyy rajottamaan aika paljon jos tekniikkapuolelle tulis enemmän rajotuksia.nytkun on aika vapaa. Nälkä kasvaa syödessä ja voitontahto,ja jos hyviä autoja tekee ni joutuu ajaa omaa vastaan ja aina pitää tehä parempi jne jne.. Mut vaikka jokkiksessa on  isompi myyntihinta ni on kopat kyllä ruttusia ja heikossa hapessa.mutta sielä pyritään mätäviat korjaamaan hitsaamalla ja pellillä.. Ei pelkällä uretaanilla joka on myös aika herkkä syttymään tuleen. Mun mielestä tohonkin ois hyvä saada jonkunnäkönen sääntötulkinta


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: wemi - 26.09.12 - klo:19:54
Rallisatiainen puhuu asiaa!

Ei mitään hinnannostoja, vaan mennään vanhalla kaavalla! Kaikki on huomannut mitä jokkis on nykyään, semmoista ei rokkirallista halunne kukaan!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 26.09.12 - klo:20:02
Ei tässä varmaan ole kyse siitä kuinka halvalla kukakin saa autonsa tehtyä, kaikki eivät edes tee omaa autoaan kokonaan vaan joutuvat teettämään osan hommista jollakin ulkopuolisella taholla. 150,- auto on lähinnä legendaa koska pelkät tarvikkeet tulevat maksamaan jo vähintään tuonverran. Kaikki kun eivät saa upotettua hankintoja firmansa kuluihin.Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kilkki86 - 26.09.12 - klo:20:05
jyrki auto 30e kaaret 75e bensapumppu 50e hups se tekikii 155e


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 26.09.12 - klo:20:09
Tosta jäi laskuista pois maalit, kaljat, tupakat, polykarbonaatit, ruuvit ja mutterit, kaikki pellitykset ym tuollaiset pikkujutut sekä sähköt ja hitsitarpeet  ;)

...ja palaneet haalarit  :o

Eikä niitä GT Mazdojakaan paljoa 30,-llä ole tarjoilla.
Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jiioo77 - 26.09.12 - klo:20:26
meitin kylällä pojat vie ne gt matukat romuralliin :D..no joo meni asian ohi,anteeks jatkakaa...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: janski - 26.09.12 - klo:20:32
samoilla linjoilla "rallisatiaisen" kanssa.500e myynti hinta täysin sopiva ja kyllä siihen rahaan saa auton tehtyä.
aina iteki ajanu kardaania ja rakentanut autot,koskaan ei mennyt se 500e rikki ja finaaleissa on ajettu.
eikös tää 500e nakutettu kiveen jo vuosia sitten ja koko lajin perus periaate juurikin edullisuus harrastaa motorsporttia!!
rahastus ja hyödyntavoittelut sikseen,harraste ja yhteis henki etusijalle.aivan mahtava laji.sitäpaitsi se ostohintakin kaikille sama.juuri sillä pidetään laji kohtuu kustannuksilla yllä ja kuskeja piisaa!!
ja kyllä noita pellepelottomiakin riittää,kalustoakin saa kun kehtaa hieman kysellä ja kierrellä..siitä vaan yhdistelemään oman mielen mukaan..eli lyhyesti : äänestin hinnan nostoa vastaan.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Juha - 26.09.12 - klo:20:36
niitä gt masojahan saa ilmasiksin :)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Rallisatiainen - 26.09.12 - klo:20:37
Muistakaa, tämä on harrastus ja harrastuksilla tuppaa olemaan joku hinta. Mielestäni myyntihinnan ei tarvitse (välttämättä) kuvata auton arvoa, vaan asettaa tolkku toiminnalle. Tämä tolkku on kadonnut jokkiksesta, koska ollaan valmiita panostamaan 10 tonnia voittaja-autoon ja tämän päälle lyödään repullinen rahaa suojiin.

Rokkirallin myyntiluokka tulee menestymään vain ja ainoastaan, mikäli kustannustaso ja tekninen vaativuus pysyvät sillä tasolla, että oikeasti kenellä tahansa on mahdollisuus kohtuullisella menestyksellä lajissa kilpailla. Ymmärrän, että halutaan myyntihintaa satasen tai pari ylöspäin, eihän se ole tänä päivänä yhtään mitään. Ongelmana on vain sivuvaikutus; jos myyntihinta olisi 700, laitetaan autoon se 200 lisää tekniikkaa (vaikkapa Bilsteinit, Avot tms. yhdelle akselille). Taas valitetaan, ettei kilpailukykyistä autoa saa tehtyä 700:lla, kun iskareihinkin menee jo 400 euroa ja taas vaaditaan myyntihintaan satku pari lisää! Oravanpyörä on valmis, kuten jokkiksessa.

Kuten sanoin, myyntihinnan ei tarvitse kuvata auton arvoa, vaan asettaa tolkku toimintaan. Kaikkein hienointa olisi se, että organisaatio keräisi tällä myyntihinnalla liian kovat autot pois. Osaltaan tämä on varmasti haihattelua, mutta tieto siitä, että tekemällä liian kovan auton, se lähtee käsistä ja ei palaudu kisoihin. Organisaatio saisi vaikkapa "kannibalisoida" kovat autot myymällä ne osina huutokaupalla kilpailijoille!! Laittamalla 5 tonnia autoon tietäisi 100% varmasti menettävänsä 4500 euroa ja kukaan ei pääsisi tällä pirssillä enää viivalle, vaan osat siirtyisivät muiden käyttöön. Melkoisen radikaali ajatus...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: JPeltsi - 26.09.12 - klo:20:40
Harrastajaystävällisillä koneilla varustettua vetariaihiota löytyy pilvin pimein hintaluokassa alle 100e, jopa alle 50e. Ei pidä nirsoilla vaan ottaa mitä on tarjolla, se on oma valinta jos tarvitsee sen tietyn ;)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 27.09.12 - klo:07:40
niitä gt masojahan saa ilmasiksin :)


Tuoppas mulle heti muutama tuohon pihaan...

Tuosta myyntihinta-asiasta muistutan kuitenkin että hinta on pysynyt samana mutta kaikki muut kustannukset ovat nousseet.

No eihän se ole mikään harrastus jos siihen ei mene kaikki rahat ja vapaa-aika  ;)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Kaapo - 27.09.12 - klo:07:43
Siellähän on säännöissä kohta joka antaa rokkiralli ry:n hallitukselle etuosto-oikeuden esim, just liian koviin autoihin. Jos etuostooikeutta käytetään niin sillä autolla ei enää saa kukaan ajaa myyntiluokissa  :)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: pirhonen - 27.09.12 - klo:09:59
eipä tuolla oo ollu noita ylikylän vehkeitä mitä pitäs ry:n ostella pois  ja millä perusteella ry päättää mikä on on liian kova auto rokkiin!!?? kun voitat pari kisaa jollain autolla  ja saat sen suojattua niin ry tulee ja ostaa sen pois  myy jollekkin osina tai kokonaisena mut millä hinnalla  ei varmasti ry myy sillä 500€ millä on  ostanut sen!! eikös se ois hyvä jos kalusto uusiutuisi  vaikka se sit ois kovempi kulkuista  onhan kaikilla kuitenkin  mahdollisuus yrittää ostaa se itselleen   toi ry:n ostooikeus pitäs ottaa kokonaan säännöistä pois!!

auton hinta  kardaaneissa 750€  vetareissa sais olla  vielä sen 500€
arpa systeemiä vois jotenkin muokata   paremmaksi 


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 27.09.12 - klo:11:16
Kyllä tuo 750 olis paljon parempi hinta kardaaneihin. tossa juuri katsoin nettiautosta ni kyllä ne järkevät aihiot alkaa maksamaan jo 300-450 euroo. ja järkevällä aihiolla tarkoitan sellaista autoa jossa on valmiiksi suht hyvä tekniikka eikä siitä tarvitse hitsata koko pohjaa että saa kaaret tehtyä.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jone y - 27.09.12 - klo:12:21
kyll myynti hinta on sopiva 500e kummassakin luokassa.muuten aletaan mennä jokkis touhuun hinnat karkaa käsistä


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: nikoL - 27.09.12 - klo:13:43
Onse kumma kun yritetään sääntöjä muuttaa tai parantaa ni tulee aina esiin asia että kohta tää laji on jokkista.. Mun mielestä tää on vielä kaukana siitä. Tottakai noita takavetosia koppia saa halvalla ostettua  mutta yleensä se onvaa semmonen mikä on todella  mätä ja sitä saa hitsata viikon ennenku kaaret uskaltaa laittaa ja loput menee yleensä sillä uretaanilla. Ja totta sekin on että kaikki tarvikkeet autoa tehdessä kallistuu,kaariputket ym ym. Niin miksi ei auton myyntihinta vois nousta myös.?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: speed devil - 27.09.12 - klo:14:25
Minun mielestä hintaa ei kannata nostaa! koska se 500e on kaikille sama. jos kaikki rakentaa auton esim 500e budjetilla niin silloin ei tule niitä ylivoimasia autoja ja laji/luokka pystyy suht tasaväkisena... tosin se on kyllä totta että kardaani aihioita ei enään ole turhakseltaan ja sitten jos löytyy halvalla niin sitten rahaa uppoaa taasen sen auton uudelleen pellitykseen yms yms... ja jos joku haluaa väkisin rakentaa auton 600e budjetilla ni se on rakentajan lompakosta pois ja sen auton voi mahdollisesti ostaa pois jolloin ostaja tekee voittoa 100e ..! ja todennäköisesti tuo hinnan nosto ei toisi uusia autoja eikä kuskeja viivalle juurikaan vaan autoihin sijotettaisiin tuo 100-200e lisää. Ainakin näin minä kuvittelisin että tulisi tapahtumaan  ;D 


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Rallisatiainen - 27.09.12 - klo:14:42
Vaikka autoa ei saisi tehtyä siitä kardaanista 500 euron budjetilla, niin ohjaa se kuitenkin rakentelua oikeaseen suuntaan. Autourheilu on harrastus siinä kuin vaikkapa jääkiekko, molempiin menee rahaa ja rokkirallin kyseessä ollessa on se jääkiekko todennäköisesti se kalliimpi harrastus. Kyllä niitä ehjäpeltisiä kardaaneja vielä löytyy, nytkin alle neljään sataan löytyy Nettiautosta 43 kpl ja tähän päälle romikset, tallinnurkat jne. Kyse lienee kuitenkin siitä, että juuri sitä mieluista takapotkua ei löydy mistään tuohon hintaan. Jos tavoitteena on 325 Bimmeri, niin voi olla tiukkaa tehdä myyntiluokan auto 500 eurolla.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: hape.s - 27.09.12 - klo:14:47
Kyllähän se niin on että ei kartaani luokkaa ole viime vuosina uusia koppeja paljoa tullu koska se rakentaja ottaa takkii reilusti teki sitte ajelu auton tai voittaja auton. Ja noi autot mitkä sielä pyöriny jo yli 5 vuotta ni alkaa olla kyllä melko veteliä, mätiä ja rumiakin! Tämän lajin vertaaminen jokkiksee on ihan itsensä kiusaamista, on kaksi eri asiaa kuten maito ja piimä!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Ippe - 27.09.12 - klo:15:02
JOS pelkästään kardaanien hintaa nostettaisiin, mitä tapahtuisi junnu ja lady luokassa ajaville kardaaneille?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kapaleino - 27.09.12 - klo:17:25
JOS pelkästään kardaanien hintaa nostettaisiin, mitä tapahtuisi junnu ja lady luokassa ajaville kardaaneille?


Kardaani kun kardaani hinta sama.

Mielestäni kardaani autojen hintaa pitäisi nostaa johonkin 650-750 € välille.
Kardaani ja vetari autot eivät tule koskaan olemaan vertailu kelpoisia rakentamisen suhteen ja se on vaan hyväksyttävä. silloin kun valta osa autoista oli kardaani vetoisia vetari vaihto ehdot olivat jotain luokkaa mini ,auto union, warre ,96 saab ( kaks tahti ) jne.
Voidaanhan laittaa vetareihin sääntö että kori pitää olla vm. 1982 tai vanhempi niin katsotaan kuinka halvalla niitä autoja sitten rakennetaan ja kuinka on koreja tarjolla.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Rallisatiainen - 27.09.12 - klo:18:28
vetareihin sääntö että kori pitää olla vm. 1982 tai vanhempi niin katsotaan kuinka halvalla niitä autoja sitten rakennetaan ja kuinka on koreja tarjolla.

Minä olen elänyt kuvitelmissa, että kardaaniautoja valmistetaan vieläkin! ;D Bemaria, Opelia (Omegaa), Mersua, Fordia (Sierraa, Scorpiota), Volvoa (200, 300, 700 ja 900 -sarjat), Ladaa löytynee kyllä vielä hetken ja näiden lisäksi joitakin eksoottisempiakin laitoksia. Mikään ei estä myöskään heittämästä kardaanitekniikkaa mihin tahansa kotteroon; ei maksa paljoa, mutta työtä piisaa hiukkasen sitten enemmän. Kardaanitekniikkaa on Suomi väärällään!

No, mitäs nämä minulle kuuluvat, kunhan heittelen ajatuksia. Ei tämä homma ole minulla rahasta kiinni!  8)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Rallisatiainen - 27.09.12 - klo:18:32
Niin, meillä autot maksavat seuraavasti: vetari Opel n. 300 euroa (sis. turvavarusteet!) ja kardaani Volvo n. 450 euroa (sis. turvavarusteet!). Näillä ajetaan riippumatta siitä miten pärjätään...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: tomipöö - 27.09.12 - klo:18:42
en tiiä ajatteleeko kukaan muu tätä hinnannosto hommaa tältä kantilta, nyt tää kausi o yritetty pitää j12:sta kisossa ostettu pari autoaki,mut jos niistä ei putoo kone radalle niin sit niistä lentää joku runkopalkki irti ettei eturipustukset ou enää missään kiinni,tai sit se matkanteko loppuu johku helevetin piuha sätökseen minkä löydät joskus seuraavalla viikolla...tarkotan tällä sitä et hintaa vois nostaa sen verran et siel olis yhtenäiset tankki+pumppu systeemit jotka olis selkeesti johdotettu ym.samoin siellä vois olla ihan pellillä korjattu ne pahimmat kohdat eikä uretaanilla tai sika massalla.hinnan nostolla vois saada parempia aihioita radalle+turvallisuuta kun löytys sellanen sääntö joka pakottas sen rahan menee muuhun kun tehoihin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Kaapo - 27.09.12 - klo:19:13
Mitäs tomipöö meinaat, meneekö se hinnan nosto turvavarusteisiin vai vauhdin lisäämiseen. veikkaampa vaikka ostohinta ois tonnin ni samat piuhasötökset sieltä löytyis ja saattais se konekin radalle pudota mut vähän kovemmasta vauhdista vaan ;D


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: ananas - 27.09.12 - klo:19:35
Asiahan ei miulle mitenkään kuulu ku meillä on niin kalliita autoja...
Mutta eka autoon uhrattiin noin 24.50€ ja joku hullu sen vielä osti ku vähän pärjättiin.
siitä kun saatiin se huima 500€, ni sillä rahalla rakenneltiin 2 Katiskaa ja ryypättiin 4 päivää!
Kaskummaa... Nämäkin  kotterot on löytäny uuden ja rakastavan kodin!
En siis ole missään tapauksessa hinnan noston kannalla!

Ja tämä tarina ON TOSI

 


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: tomipöö - 27.09.12 - klo:19:53
silläpä minä kaapo tuon viimesen lauseen kirjotinkin koska tehoihinhan se menis..ja kylläpä on jossain halpoja autoja ja huonoja viina päitä kun noin halvalla pystyy toteuttamaan kahta mukavaa harrastusta!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: tero84 - 27.09.12 - klo:19:58
Ei kaikki asiat ole kilpa-autoilussa kallistuneet tässä yks esimerkki:http://jokutoinen.fi/2x44idf-imusarjalla-p-65.html?osCsid=5ans6hiungg8q5mvhdrm7lshi5 (http://jokutoinen.fi/2x44idf-imusarjalla-p-65.html?osCsid=5ans6hiungg8q5mvhdrm7lshi5)  Tuohon se varmaan menis se hinnan nostokin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: tonsba - 27.09.12 - klo:20:03
meilläkin tällä hetkellä taitaa tuo opel olla yli 500 arvoinen mutta kaikki muut autot jääneet alle 400€  myös meijän entinen  e36 320 bmw joka kardaaneissa näyttäisi vielä ajavan nii maksoin alle 400 vaikka siihen vielä kaaretkin tehtiin. tottahan tuo että alkaa aihiot vähenee mutta ainakin kävisi niin että voisi pärjätä jossain vaiheessa 1.6 ladalla


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: nikoL - 27.09.12 - klo:20:34
Yksvaihtoehtohan on se että tuo hinta pysyy samana. Mutta sääntöjä tarkennetaan siten että ne korin mätäviat hitsataan ja vaihdetaan sitä uutta peltiä sinne.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: salo - 28.09.12 - klo:06:04
montakokertaa tästä asiasta pitää kaudenaikaan oikein äänestyskin järkätä.
kyllä niitä pyttyfinaaliautoja voi rakentaa edullisestikkin. eikä se hinnannosto edelleenkään sitä turvallisuutta paranna. vaikka oishan tossa itekkin tienannut paremmin noilla kikottimilla. ja eikös siihen tankkiasiaan ole jo tulossa muutos. ja voihan siihen ylihintaiseen rotteloon ostaa niitä arpoja sitten niin paljon kuin oma vyötärö kestää, hyvään tarkoitukseenhan ne rahat menee.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: wemi - 28.09.12 - klo:20:36
Senhän tietää, että jos auton hintaa nostetaan niin rahaa laitetaan enemmän sen auton viritykseen, ei turvallisuuteen. Ja näin olleen mennään taas per*e eellä puuhun. Tarkempia katsastuksia ja useemmin autoille, sillä se turvallisuus saadaan kuntoon.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: ananas - 28.09.12 - klo:21:16
Hmmm...
Autojen turvalliisuudesta  pari ajatusta.

-Jos sun auto on niin mätä että ittee pelotaa.  Ni pitäskö tehdä jotain?
-jos se voittaja auto minkä väkisin haluut ostaa, on niin laho pa*ka että ITSE pelkäisit sillä ajaa kilpaa, Onko se pakko ostaa?
-Mun mielestä joka kuski täyttää omavastuulomakkeen ku lähtee kisaan, ni miten se naapuriauton lahovika vaikuttaaa muiden turvallisuuteen?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 28.09.12 - klo:21:43
Tässä ei ole kyse naapuriautosta eikä arpa hommeleista vaan aihioiden hinnoista.jos tämä laji halutaan säilyttää ni pitäis varmaan tehdä asialle jotain.asia on niin että niitä hyviä turvallisia aihiota ei enää saa siihen hintaan että ne kannataisi tuoda rokkiralliin. pitäis varmaan vähän miettii noita sääntöjä, esim kaikki ohjaamossa sijaitsevat mätäreijät täytyisi hitsata.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jiioo77 - 28.09.12 - klo:22:18
Tässä ei ole kyse naapuriautosta eikä arpa hommeleista vaan aihioiden hinnoista.jos tämä laji halutaan säilyttää ni pitäis varmaan tehdä asialle jotain.asia on niin että niitä hyviä turvallisia aihiota ei enää saa siihen hintaan että ne kannataisi tuoda rokkiralliin. pitäis varmaan vähän miettii noita sääntöjä, esim kaikki ohjaamossa sijaitsevat mätäreijät täytyisi hitsata.
mikä on hyvä/turvallinen aihio ja minkä verran sellaset maksaa?jos sitä hintaa nostettais "aihion hintojen perusteella yms." niin veikkaampa että kuitenkin se auto tehtäis siitä himpan ruosteen runtelemasta korjaten  just ne paikat kun pakko on ja ite uskaltaa ajaa ja loppu raha palaa kulkupuoleen.500€ tekee varmasti viivalle valmiin kardaani auton,ei just sitä varmaa a-finaali peliä mutta kuitenkin. toisille se 300€ aihiosta on kipuraja ja jotku voi laitta sen hymyillen ostoauton viilaamiseen mutta ei auta, ne piirtää kellä on liitua...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 28.09.12 - klo:22:59
mikä on hyvä/turvallinen aihio ja minkä verran sellaset maksaa?jos sitä hintaa nostettais "aihion hintojen perusteella yms." niin veikkaampa että kuitenkin se auto tehtäis siitä himpan ruosteen runtelemasta korjaten...

hyvä ja turvallinen aihio on sellainen jota ei ole paljoa pohjasta hitsattu mukaan lukien kohtuu hyvä tekniikka. tuon kaltaiset aihiot maksaa 300-450 euroo. ja vaikka otettaisiin joku ke70 corolla ni vaikka hitsaukset ja pellit eivät paljoa maksaisi ni sille vakio 1.3 litraiselle koneelle pitää tehdä jotain että sillä ei jää jalkoihin tai vaihtaa tekniikka johonki muuhun ja se taas maksaa. itselläni tiedossa 2 kpl ke70 corollaa hintaan 80e kpl  mutta niin vi#tun mätiä että en viitsi niitä ostaa ja molemmisa vakio 1.3 litranen keulalla. joten tekniikan luovuttajaa etsimään ja taas maksaa ja jotain tärkeää meinas unohtua kaaret ei nekään ilmaisia ole... mtes sille 80kympin aiholle tapahtui hinta nousi juuri sinne 600 euron nurkille. ja jos joku sanoo että volvoja ja muita vanhoja takaveto p#skoja saa ilmasiks ni otan heti 3...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: nikoL - 29.09.12 - klo:02:08
Hmmm...
Autojen turvalliisuudesta  pari ajatusta.

-Jos sun auto on niin mätä että ittee pelotaa.  Ni pitäskö tehdä jotain?
-jos se voittaja auto minkä väkisin haluut ostaa, on niin laho pa*ka että ITSE pelkäisit sillä ajaa kilpaa, Onko se pakko ostaa?
-Mun mielestä joka kuski täyttää omavastuulomakkeen ku lähtee kisaan, ni miten se naapuriauton lahovika vaikuttaaa muiden turvallisuuteen?

pitääkö joka auto jonka haluisit ostaa käydä konttaamassa ja tarkistamassa että uskaltaa ostaa? ei minun mielestä. katsastukseen enemmän tarkkuutta ja kiinnitetään asioita siihen turvallisuuteen esim juurikin siihen että se auto ei pysy läjässä vain uretaanilla ja poraruuveilla.! joo jokainen ajaa edelleenkin omalla vastuulla mutta entäpä kun joku ostaa sen sun autos ja käykin joku haaveri sen suhteen että kävis niin ikävästi että kaaret repeytyy irti lattiasta kun olikin niin mätä. ketä siinävaiheessa alkaa syyttävä sormi osottamaan sinua joka olet rakentanut auton,katsastusmiestä joka totesi auton kilpailukykyiseksi vai sitä onnetonta joka ei muuta tehnyt kun ajoi autolla kilpaa?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: mhk - 29.09.12 - klo:18:08
mä tiedän yhden etuveto auton. mikä tuli maksamaan tekijälle +200e ja ajo yhden jokkis racen ja kaupaks 1150e et ihan hyvät polttis rahat jäi 100km matkasta 1350e. oli ehjä peltinen ja ilmastointilaite ja ym.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: mhk - 29.09.12 - klo:18:10
niin ja ois sillä pääsyt rokkiakin ajaa mut sit ei ois saannut rahaa ku 700e.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Swoop - 29.09.12 - klo:18:43
Mielestäni tuo 500e on edelleenkin ihan hyvä hinta...

Kävipä kerran minun kohdallani niin, että oli tuuri matkassa ku osasin aukasta suuni oikeaan aikaan ja sain lääsättyä itselleni takaveto volvon 50eurolla tuiki tuntemattomalta ihmiseltä internetin kautta, jos käydään hakemassa auto mahd. nopee pois parkkipaikalta ja kori oli yllätykseksemme priimakunnossa...
(Kyseessä siis Wilma-Volvo, jonka katolla viipotti Wille-hämähäkki)

Meni meinaan Janneki hiljaseks, ku luuli et oon puhunu ittelleni vaa kasan ruostetta  ;)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jone y - 29.09.12 - klo:18:57
mä tiedän yhden etuveto auton. mikä tuli maksamaan tekijälle +200e ja ajo yhden jokkis racen ja kaupaks 1150e et ihan hyvät polttis rahat jäi 100km matkasta 1350e. oli ehjä peltinen ja ilmastointilaite ja ym.

ja on muuten kuskillakin ranteet kunnossa ;D jos joku muu olis ajanut kyseisellä matukalla voipi olla että ei olisi mennyt kaupaksi


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 29.09.12 - klo:19:10
ja turha tähän keskusteluun sekottaa mitään jm tai jr autoa. ja kuinka usein toullasta kalustoa sattuu tulemaan vastaan.?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jiioo77 - 29.09.12 - klo:19:34
ei nyt tollasta kalustoa mutta ne halvimmat aihiot ei löydy nettiautosta vaan tutuilta kyselemällä ja pitämällä silmänsä auki kun tuolla kylillä kiertelee,aika paljon seisoo tallien nurkilla ihan potenttiaalista aihiota mistä kukaan ei mitää ilmottele, ite ostin 1700i ladan kilvettömän ja kipinä hukassa 100€, möin tekniikan ja aihiosta tuli ilmanen(tosin en löytäny inspistä joten se lähti eteenpäin),244 volvo ihan ajokuntonen ja 2 paikkaa piti pohjaan turata 120€ noin niinku esim.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 29.09.12 - klo:19:55
minua itseäni ei kiinosta tuo muiden nurkkien koluaminen ja siinä vaiheessa kun se innostus tulee että pitää päästä ajamaan ni en minä mitään maaseutukierosta rupea tekemään. viimeksi kun innostus tuli niin ostin valmiin auton ja jalkoihin jäin.. nyt autoon menossa foortin 2.0 ohc  koneen vaihdon jälkeen en viitsi enää tuoda kyseistä autoa rokkiralliin vaan auto menee jokkikseen koska en halua tulla tekemään persnettoa.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: mhk - 29.09.12 - klo:19:59
ja kohta tulee lunta niin voi vaikka hiihdellä.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Hauhau Kukko - 29.09.12 - klo:20:13
Superiin mese...Ei kyl pärjänny mut 480€


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jiioo77 - 29.09.12 - klo:20:40
minua itseäni ei kiinosta tuo muiden nurkkien koluaminen ja siinä vaiheessa kun se innostus tulee että pitää päästä ajamaan ni en minä mitään maaseutukierosta rupea tekemään. viimeksi kun innostus tuli niin ostin valmiin auton ja jalkoihin jäin.. nyt autoon menossa foortin 2.0 ohc  koneen vaihdon jälkeen en viitsi enää tuoda kyseistä autoa rokkiralliin vaan auto menee jokkikseen koska en halua tulla tekemään persnettoa.
no jos 2.0 ohc ni eikö jo suoraan crossiin :o


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 29.09.12 - klo:22:03
vaikka sinne tai superiin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: 313 - 29.09.12 - klo:22:41
jyrki auto 30e kaaret 75e bensapumppu 50e hups se tekikii 155e
  ois pari volvoo jotka tarviis kaaria, oliko ovh 75e kpl käypänen hinta miel.paikalleen hitsattuna.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: hape.s - 30.09.12 - klo:19:01
Mullakin ois ainakin 3 koppia mihin kaaret pitäs tehä ja jos joku ne 75e hintaa saa tehtyä ni maksan kyllä ilo mielin!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: rokkimasa - 30.09.12 - klo:19:23
oiskohan kilkki kuitenki tarkottanu tolla 75 eurolla pelkkiä kaari putkia  ;)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Mici - 30.09.12 - klo:20:03
Ilmeisesti ei turha aihe, kun kerrankin porukka osallistuu aktiivisesti. ;D


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kilkki86 - 30.09.12 - klo:20:24
siis kaari putket maksaa 75e ja teen ne itse,no toki niihin menee vähä lankaa ja kaasua..


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: hape.s - 30.09.12 - klo:20:34
Ja vähän halpaa sähköä tai aika paljon.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kilkki86 - 30.09.12 - klo:20:44
nii unohtu laskea itelle tuntipalkka. ;D


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jukka Oksanen - 01.10.12 - klo:19:41
No tähän jo heitettävä väliin: Köyhille kaikki on kallista. Ihmettelen kyllä tuota että miksi harrastus pitäisi tuottaa? Auto kauppaa käydään nettiautossa eikä kilparadalla? Eikö ole ihan ymmärrettävää että välillä tulee takkiin välillä ei. Jos ei osaa itse tehdä kaaria ja joutuu maksamaan niistä sille joka osaa on se oma vika ei minun mielestä sääntöjen. Ja jos ei osaa kuin nettiautosta selata nopeita ja kalliita autoja eikä osaa tinkimisen taikaa ei sekään ole vissiin sääntöjen vika.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: hape.s - 02.10.12 - klo:05:24
Ei kai tässä kyse olekaan mistään tilin teosta vaa siitä kuinka paljon kartaani auton rakentaja ottaa tappiota! Kartaani vetosia ei kovinkaa paljon uusia tule kun vertaa vetareihin ja syy juurikin tuo hinta! Koittakaa nyt ymmärtää että kyse ei siis ole mistään tilin teosta! Ja jos niitä ei kukaa kohta viiti tehdä ni voi voi, nyt jo kanki kalusto melko vanhaa ja rupisen näköstä. Ja kaikki kun ei vaa halua ajaa isolla volvolla huviksee koska kilpailu on aina kilpailu ja jokainen täysjärkinen varmasti sen tykkää voittaa tai ainakin pärjätä jotenkin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: J.Ahola - 03.10.12 - klo:09:50
Myynti hinnan nostoa vastaa tuntuu olevan LÄHES joka ikinen vetari kuski, ja kappas noston kannalla kartaani kuskit. Eri luokkiin vaan eri myynti hinnat niinku jo aikasemmin jo sanoin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: toini - 03.10.12 - klo:09:52
joo nostetaan hintaa ja tehdään nopeita kardaani autoja......kas kummaa se mun nopee kardaani auto onkin jokkiksessa!!!!!!!
ne näyttää kelpaavan sinne jo nyt.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kapaleino - 03.10.12 - klo:18:53
joo nostetaan hintaa ja tehdään nopeita kardaani autoja......kas kummaa se mun nopee kardaani auto onkin jokkiksessa!!!!!!!
ne näyttää kelpaavan sinne jo nyt.Se meikäläisen auton episodi on vaan sellainen, että jos minä hylkään auton jokkiksesta kun kori oli mielestäni jo niin huono jonka takia siitä runkonumeron poistin kun se ei ole rokkirallissa kielletty ja tein pääkaareen muutoksen ettei enään kelpaisi jokkikseen ja myös sitä kautta otin 700 € turpaan hinnassa.
Muuten ei asia ottaisi pattiin jos auto olisi yhä edelleen rokki ralli käytössä. Mutta tuo per*eily mitä sille on nyt tehty ja jopa soitettu minulle ja vittuiltu niin se ottaa sen verran koteloon et aion ottaa AKK:hon yhteyttä asiasta.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: karhu - 03.10.12 - klo:21:40
kyllä noita kartaani aihioita on vielä aika hyvin saatavilla harvase viikko joku aina jotain tarjoo hinnat noin 100-150e
kerrahan se kirpasee kun viivalle tuo pakasta vedetyn uuden auton,
mutta sääli on sairautta niinkun turha nuukailukin.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Tavikainen - 03.10.12 - klo:21:59
Eikös kun kardaani autoista lyhentää vähän takakonttia niin ei pitäis enää mennä jokkikseen se auto.
Tää nyt vähän lipsu aiheesta niinkuin muillakin välillä.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: pirhonen - 03.10.12 - klo:22:26
eipä sitä kannata kontista pois ottaa vaan keulassa  sekin riittää :D pysyy vielä paino suhteet kohallaan  ;D


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Pölly - 16.10.12 - klo:15:44
Alkaa meneen samanlaiseksi kun jokkiksessa että syölletään sitä rahaa niihin vessoihin mielinmäärin menestyksen toivossa ja sitte itketään kun menee "alihintaan" kaupaksi. Nykyinen hinta on hyvä ja se rajottaa sitä rakentamista hieman. Tuohon 500 vielä suurinpiirtein jokaisen nyörit venyy ja se tekee tästä lajista sen "jokamiehenluokan" mitä silloin aikanaan se jokkis oikeasti oli. Nykyään sekin on rahamiesten laji. Älkää hyvät immeiset tehkö tästäkin lajistaa rikkaihen harrastusta. Nykyiseltään sijoitukset ratkastaan etupäässä ratin ja penkin välissä olevan toimesta eikä niinkään tehojen puolesta.
Se on jokaisen omaa hölmöyttään jos työntää niitä euroja monella tonnilla siihen kotteroonsa ja sitten se meneekin kaupaksi. Sitte itketää kun menikin auto kaupaksi.

Ei mulla muuta. Kiitos ja anteeks.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: vapeosmo - 16.10.12 - klo:18:19
No kyllä sen auton hinnan vois 700e nostaa...hinta sisältäen sen jerry kannun...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Pölly - 16.10.12 - klo:20:50
No kyllä sen auton hinnan vois 700e nostaa...hinta sisältäen sen jerry kannun...

Hyvä on hinta jerrykannulla. ;)


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: vapeosmo - 16.10.12 - klo:20:59
No kyllä sen auton hinnan vois 700e nostaa...hinta sisältäen sen jerry kannun...

Hyvä on hinta jerrykannulla. ;)
hyvä eet olet jutusta perillä...nää on niitä fiksuja kommentteja...oot varmaan tosi aktiivinen harrastaja.....toiset ymmärtää mitä kirjoituksella tarkoitetaan,toiset ei sitten millään...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Pölly - 17.10.12 - klo:13:08
Sanotaanko nyt näin että ihan tarpeeksi aktiivinen ymmärtääkseni mistä tässä asiassa puhutaan. :)
Faktahan se tuokin on että kartaanit on vähän kalliimpia hankkia kun etuvetoset...ja ymmärrän myös sen että kaariputki maksaa niinkuin myös se jerrykannu.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 17.10.12 - klo:13:35
Eikös kun kardaani autoista lyhentää vähän takakonttia niin ei pitäis enää mennä jokkikseen se auto.
Tää nyt vähän lipsu aiheesta niinkuin muillakin välillä.

Sen kontin takaisin hitsaaminen on kyllä niin pieni vaiva että noita typistettyjä rokkiautoja on jo ilmestynyt jokkikseen kontti takaisin hitsattuna   :o
Kaariputkiakin on kuuleman mukaan vaihdettu, ei auta "väärät" saumat kaarissa.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: pirhonen - 17.10.12 - klo:16:42
se on totta että jos joku jonkun auton haluu jokkikseen viedä niin niin ei siinä ole pulmana ne kaaret ja se kontin hitsaaminen. tuskis siihen mitään järkevää sääntöä voi tehdä millä estettäisiin sen auton vienti  pois rokista mut tuleehan jokkiksesta autoja myös rokkiin . kyllä  se hinta pitäs saada kardaaneissa nostettua  ainakin 750€  kopat ja kamat maksaa vaan niin paljon


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: rectum16 - 17.10.12 - klo:18:11
Samaa mieltä myynti hinta 700-800€ paikkeille. Kun se on vaan se ikävä tosi asia että et sä tee putkivetosta autoa varsinkaan siihen 500...
 kun esim jollain sattuu ne kaaret maksaa jo vähän enemmän kun sen 75€


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: norppa - 17.10.12 - klo:19:57
tuskimpa se 200€ hinnan korotus tulis auton koreissa näkymää, korkeintaan siellä pellin alla.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Turaaja - 17.10.12 - klo:20:14
Samaa mieltä Vapen kanssa,700-750e olisi kaikissa luokissa sopiva hinta.Eikä se nyt oo mikään jerrykannun hinta,vaan rahan arvo on vuosien saatossa muuttunut.Eikä tää laji mene piloille auton hinnan nostolla,siihen vaikuttaa muut seikat(esim.sääntöihin tehtävät/ehdotettavat pilkun viilaamiset.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: pirhonen - 17.10.12 - klo:21:54
ja niille jotka itkee et kaikki rahat menee pellin alle ja auton virittämiseen niin siihen olisi pitänyt jo puuttua jo vuosia sitten ja jos niitä autoja ei viritetä ollenkaan niin aika tylsät kisat tulee olemaan jos siellä on pelkkiä volvoja ja 1,2 c-kadetteja !! samaa kyytiä  nimen vaihtoon ja sana ralli uudesta nimestä pois kokonaan  esim,rokki ajeliat,sunnuntai rokit jne..... ettekö te saa*ana tajua et 500€ ei rakenna kardaani autoa millä ois mieltä ajaa RALLIA saatikka pärjätä!!!

eikun vaan etuveto porukkakin rakentamaan kardaani autoja   500€ millä ollaan a-finaalissa rupeis teillekkin totuus paljastumaan!!!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Räkis - 17.10.12 - klo:23:41
kyllä vien kardaani kalustoni jokkikseen koska minua ei kiinosta tulla rokkiraliin myymään autoa 250-350 euron persnetolla.  aihiot on vaan liian kaalita rokkiralliin rakennetaviksi...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: hape.s - 18.10.12 - klo:05:31
Jos hintaa nostaa se ei todellakaan tarkota että autot sen paremmin menis jokkiksee vaa päinvastoin. Rokki autot ku on niin raakileita jokkis autoo verrattuna et lähes kaiken joutuu uusiksi laittamaa ni ei niistä yli 500e kannata maksaa. Eli jos hinta olis 750e ni en kyllä jokkiksee alkas muuttaa vaa tekisin kokonaa uuden kopan. Rokkiauton tekniikalla kun ei jokkikses mitää tee. Mini jolla ajoin joutsan superia on keskiverto jm autoa hiukan ripeämpi ni siinä vertaus kuva. Ja eiköhän niitä jm autoja ole kuitenki tullu rokkii enemmän ku toisin päin!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: trt - 18.10.12 - klo:16:31
Miltäs rokki kansasta kuullostaisi sellainen ehdotus että nostettaisiin ainoastaan kardaani auton myynti hintaa 200 eurolla ja hieman isommilla aakkosilla korostettaisiin säännöissä korin kuntoa,sillä lisäyksellä että myyntihintaa tarkastetaan seuraavan kerran taas 10 vuoden päästä.

Sehän on täysi selviö että rahan arvo ja lajiin yleisesti käytettävien autojen saatavuus kardaanissa menee kokoajan kauemmas toisistaan,vastavuoroisesti mielestäni vetariin käytettävien "valmiiden" autojen markkinat paranevat päivä päivältä kun abs ja air bag valoja syttyy suomen teillä.

Tällä puolustuspuheella hinnan nostoa liputtaen haen takaa sitä että olisi pienempi kynnys tehdä niitä kardaani vempaimia vaikka etuvetoisesta joiden pieniä ja kevyitä sekä usein RUOSTEETTOMIA koreja on maailmassa pilvin pimein ja usein ilmaiseksi tai hyvin minimaalista korvausta vastaan.

ja jos sattuu tulemaan liian hyvä niin eikun siliät kumit alle ja superiin...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 18.10.12 - klo:16:47
Kyl samassa luokassa pitää olla samanhintaset autot, tarkoitan tietenkin junnu- sekä leidiluokkaa.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: trt - 18.10.12 - klo:17:36
hyvä pointti,en tullut ajatelleeksi että molemmista päistä vetävillä ajetaan leidit/junnut


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Powerwagon - 18.10.12 - klo:18:29
Voisko tosta äänten jakaumasta vetää johtopäätöksen että mitä miltä Pentti Perusharrastaja on ?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kilkki86 - 18.10.12 - klo:19:13
jos se myynti hinta nousis esim 700e niin kuinka monta uutta autoa ensivuonna esimerkiksi tulisi kardaani-luokkaa,epäilen että että ei yhtää enempää kuin tänä vuonna... pirhonen kyllä meitin jesse v5 teki aika hyvän a-finaali auton 500e kardaanii...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: kilkki86 - 18.10.12 - klo:19:39
en ole itse pientä indeksi korotusta vastaa mut kyllä tollain 800e alkaa kyl ole liikaa et järki kätee nois summis...


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Make L - 18.10.12 - klo:20:06
Ihan pakko ottaa kantaa ku keskustelu käy niin kuumana.

Mutta totuus on että auto jolla voitettiin viimeinen kisa ei todellakaan tullu maksamaan lähellekkään 500 €

ja ennen Pirhosen päivityksiäkin sillä pärjäsi ihan mainiosti tai ainakin oli kiva ajaa..

ja pakko sanoa omalta kohdalta että en ole hinnannostoa vastaan, mutta aivan varmasti tekee finaaliauton 500 €. Piste!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: salo - 18.10.12 - klo:20:12
taispa tuolla joutsan kardaani a-finaalissa olla useampikin halppisauto.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: speed devil - 18.10.12 - klo:23:12
taispa tuolla joutsan kardaani a-finaalissa olla useampikin halppisauto.

miltähän mahtaa näyttää niin kopasta kuin pohjasta jo noi 8v yhtäsoittoa ajetut halppis kardaani autot/irvikuvat?
empä toisaalti enään pahemmin ihmettele miksi sekotetaan usein romuralli rokkiralliin ;D ajat yhen romuralli kisan ja lyöt kaaret tupaan maksaa alle 500e ja eikä erotu ees joukosta  ;) tämähän vie lajia eteenpäin maineen kannalta?!?!?!?


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: speed devil - 18.10.12 - klo:23:19
jos se myynti hinta nousis esim 700e niin kuinka monta uutta autoa ensivuonna esimerkiksi tulisi kardaani-luokkaa,epäilen että että ei yhtää enempää kuin tänä vuonna... pirhonen kyllä meitin jesse v5 teki aika hyvän a-finaali auton 500e kardaanii...
juuh kyllähän se jessen latukka liikahtaa ihan mukavasteen ja pärjänny sillä... mutta jos kaikille löytyisi aihioita josta rakennetaan jessen latukan tapaan liikahtava auto ja vieläpä ehjä peltinen niin eihän tuolle hinnan korotukselle olisi mitään perusteita. joten voidaan todeta että teille on käynny HEL#ETIN hyvä tuuri että ootte löytäny halvan aihion ja halvan koneen yms yms.. ja selvinny alle 500e !


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Ippe - 18.10.12 - klo:23:53
Asiasta tietämättömänä, kyllä niitä kardaani-aihioita löytyy kivaan hintaan (jopa just leimattuna) vaikka kaariputket maksais 200e autoon ei paljoo tarvii sijottaa mikäli järkeä käyttää... Ja jos tuntuu ettei kehtaa tuoda autoo viivalle myyntihinnan taikia, aina on superi. Oon sitä mieltä että myyntihintaa ei pitäis muuttaa, mikäli enemmistö eri mieltä, harrastajien lajina pitämisenä, jos on pakko, ruuvataan max 100e (kaikki luokat) mutta 
JOS pelkästään kardaanien hintaa nostettaisiin, mitä tapahtuisi junnu ja lady luokassa ajaville kardaaneille?

Kaikkille sama ja mahdollisimman HARRASTAJA ystävllisenä olis kiva.

Taas toisaalta, eipä oo jokkiksessakaan (pakko verrata) ole enää ne hinnat mitä joskus oli...
Ainut toive on; ettei tää lähtis lapasesta!


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Ippe - 19.10.12 - klo:00:03
Työtunteja lakematta


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: salo - 19.10.12 - klo:05:38
se vaatinkin hyviä naimakauppoja ja naittamisia toi auton rakentaminen.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jukka Oksanen - 19.10.12 - klo:17:07
Anteeksi kun otan puheeksi taas mutta lähteekö ne lahot pa*kat jonnekin taivaaseen rokista jos hinta nostetaan esim 700 euroon? Jotenkin tossa pähkäilin että kyl kait ne siellä pysyy mutta mottia päivitetään. Olen taas tietenkin väärässä mut tuskin niitä kukaan valmiita raatoja rupeaa mihinkään paalaamaan jos vähänkin kasassa pysyy ja menee leimasta läpi. Katsastuksella ja säännöillä on isompi vaikutus asiaan kuin suoraan hinnan nostolla. Kumpikin pitäisi rukata kuntoon eikä pelkästään myyntihinnan nostolla odottaa että kalusto vaihtuisi yht äkkiä uusiin. Eräällä ystävällä on toiveessa saada joskus niin paljon rahaa että vois ostaa kaikki arvat ja sitä mukaa kaikki autot. Laittaa ne suoraan paaliin ja jokaisen auton menettäneellä olis se 500 ekee rahaa millä vois onneton rakentaa uuden auton. Ei olis sit niitä 10 vuotta kolunneita paskoja radalla.

Viisas on ystäväni mut ei rikas...  :P


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jürgen - 19.10.12 - klo:19:25
Tais olla se sun ystävä joka osti mun "Ryppypepun" Kouvolassa   :o


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Jukka Oksanen - 19.10.12 - klo:19:41
Ei tainnut olla kun niitä on vielä tuolla kiertämässä. Yks miten sais osan pitämään autoistaan huolen olis että joissain kisoissa vaan ostettais arpoja ja niitä ei ilmotettais etukäteen ennenkuin viimeinen auto olis tullut maaliin. Joko joudut ajaan sillä pommilla koko kauden tai sitten se sun herkkus lähtee eteenpäin. Täydellistä tästä lajista tuskin tulee koskaan joka olis kaikkien mieleen.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: Mici - 20.10.12 - klo:10:20
hmmm.... Pitäskö laittaa autoille hinta 3500 ekee ja sääntöihin ettei tekniikkaa saa muuttaa/parantaa ni pysyis ne autot rokissa?
Alkas varmaan tulla uutta kalustookin radalle.....


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: alikoski - 23.11.12 - klo:08:05
mä joskus avasin saman tyyppisen keskustelun, vuonna 08 tai 09, tulos sama, kardaanimiehet puolesta ja muut vastaan.  :)
oisko 650€ kohtuullinen?

vetarin hinta saa olla sama, aihiot PAAALJOOON edullisempi ja helpompi löytää.

täähän ei muhun vaikuta,
hinta ei tuu nousee-> lajikin saa pysyä katkolla.


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: pirhonen - 23.11.12 - klo:11:08
Hinta nousi mutta vaan 100€


Otsikko: Vs: Myynti hinta
Kirjoitti: jone y - 09.01.13 - klo:16:14
näkyi olevan halpoja kardaaneita foorumilla myytävänä vaikk olikin pemareita :D